Inspirerende video’s: mooiste bestemmingen 2017

door juli 12, 2017

Wandelfans en outdoor-fanaten zijn altijd op zoek naar een nieuwe bestemming om op avontuur te gaan. Vakantie inspiratie nodig en nog niet kunnen kiezen welke bestemmingen 2017 zal brengen? Droom weg bij deze inspirerende video’s en kies jouw favoriet uit een paar van onze mooiste bestemmingen voor dit jaar.

De Wicklow Way, Ierland

Drones hebben een ware revolutie teweeg gebracht op het gebied van inspirerende video’s. Dit korte filmpje bestaat volledig uit adembenemende luchtbeelden van het graafschap Wicklow. Geniet van het betoverende uitzicht op de bossen, kastelen en vele meren van deze Ierse regio.

De West Highland Way, Schotland

De traditionele muziek zet al meteen de toon voor deze outdoor film die werd opgenomen in de Schotse Hooglanden. De prachtige landschappen langs de West Highland Way worden mooi weergegeven vanuit het perspectief van een wandelaar.

Connemara, Ierland

Verlaten stranden, mysterieuze meren, moeraslanden en ruige rotspartijen – Connemara is een van de uniekste natuurgebieden van Ierland. Doe vakantie inspiratie op met deze indrukwekkende beelden langs de westkust van het smaragdgroene eiland. Connemara is niet alleen een van de mooiste bestemmingen van Ierland, maar ook een van de must-see bestemmingen in 2017!

De Muur van Hadrianus, Engeland

Maak een reisje terug in de tijd bij het bekijken van deze luchtbeelden langs de Muur van Hadrianus. Hoewel grote delen van de muur niet meer bestaan, is het niet moeilijk om een beeld te krijgen van de enorme schaal van dit bouwwerk. Een van de mooiste bestemmingen van 2017 is dan ook het wandelpad langs de Muur van Hadrianus.

De kustlijn van Antrim, Noord-Ierland

Weer een van die inspirerende video’s die zonder drone niet mogelijk waren geweest. De wandelreis langs de glens en kustlijn van Antrim heeft geen gebrek aan prachtige uitzichten. Een van de hoogtepunten is zonder meer deze bloedstollende hangbrug, een populaire attractie voor reizigers in Noord-Ierland. Zou jij het aandurven?

De Kerry Way, Ierland

Deze inspirerende video is een samenvatting van de hoogtepunten langs de Kerry Way in het zuiden van Ierland. Een aantrekkelijk voorproefje van wat wandelaars zoal kunnen tegenkomen langs de langste wandelroute (214 kilometer) van Ierland! Wie voor de komende vakantie inspiratie zoekt, heeft dat bij deze gevonden.

De Great Glen Way, Schotland

Dit filmpje is wat langer, maar is bovendien een van de meest inspirerende video’s van de lijst. Twee mountainbikers reizen de volledige lengte van de Great Glen Way. De outdoor film is het perfecte voorbeeld dat het ook vandaag de dag nog mogelijk is om te ontkoppelen en op avontuur te gaan! Of dit met de mountainbike of te voet is; dat laten we aan jou over.

Comments

comments