> Duurzaam Toerisme
Remote Mountain Cottage At Glencoe

LEAVE NO TRACE (Laat geen vuil achter)

Wij houden van het landschap, ongerept, vredig en schoon.

Om het zo te houden is Hillwalk Tours trots ‘Leave No Trace’ – een programma dat er naar streeft de natuurlijke schoonheid van het Ierse landschap te behouden – te steunen. Aangezien steeds meer mensen naar het platteland gaan, wordt onze voetafdruk op het milieu groter. Afval, schade aan planten en watervervuiling zijn een aantal gevolgen.

Het is simpel om ‘Leave No Trace’ (laat geen spoor achter) te volgen – maak het moeilijk voor anderen om jou te zien of te horen en LAAT GEEN SPOOR ACHTER van uw bezoek.

Hartelijk bedankt.

West Of Ireland And Connemara With Hillwalk Tours (37)

DE LANDCODE VOOR WANDELAARS

Denk er tijdens het wandelen aan dat u in gebieden wandelt waar mensen wonen en werken. Daarnaast delen we ook het platteland met wilde planten en dieren, die bijdragen aan de schoonheid en het plezier voor ons.

Om ervoor te zorgen dat iedereen van uw bezoek geniet, volgen hier een aantal belangrijke aanbevelingen die u tijdens het wandelen moet opvolgen:

 • Wees veilig – plan vooruit, blijf op het pad en volg de borden
 • Verlaat alle hekken en eigendommen zoals u ze aantreft
 • Bescherm planten en dieren, en neem uw afval mee naar huis – laat alleen voetafdrukken achter
 • Minimaliseer de impact op kwetsbare vegetatie en zachte grond
 • Bescherm muren, monumenten en alle archeologie
 • Wees extra voorzichtig bij het lopen op wegen
 • Bescherm uzelf tegen alle risico’s van brand, vooral in de buurt van bossen
 • Houd kinderen tijdens het wandelen altijd onder toezicht.
 • Let op waarschuwingsborden – ze zijn er niet voor niets!
 • Respecteer en houd rekening met alle mensen die op het platteland wonen, werken en bezoeken
Cotswold Way With Hillwalk Tours (10)

BLIJF PLAATSELIJK!

Boek een wandelvakantie bij Hillwalk Tours en draag bij aan het tot stand houden van de plattelandsgemeenschappen.

Kleine, lokale gemeenschappen zijn een essentieel onderdeel van de cultuur van een land. Zonder deze gemeenschappen zou een land een belangrijk deel van de diversiteit verliezen; de tradities en de gebruiken die hen uniek maken. Wanneer u een wandelvakantie bij ons boekt, dan kunt u er gerust op zijn dat uw geld direct weer terug gaat naar de lokale bevolking.

 • Naar eigenaren van de B&B’s, die u met een glimlach en een warm bed voor de nacht zullen verwelkomen.
 • Naar de winkeliers, die de plaatselijke delicatessen zullen aanprijzen en die werkgelegenheid voor hun vrienden en buren bieden.
 • Naar de pubs en restaurants, die de verste ingrediënten van plaatselijke boeren en vissers gebruiken.

Blijf plaatselijk met Hillwalk Tours!

hwt

ONZE INZET OM EEN VERSCHIL TE MAKEN

Hier bij Hillwalk Tours hebben we een passie voor meer dan alleen het creëren van onvergetelijke wandelervaringen. We geloven in de kracht van duurzaam toerisme en de positieve impact die het kan hebben op onze planeet. Sinds 2014 hebben we liefdadigheidsdonaties gedaan aan tal van goede doelen en liefdadigheidsinstellingen in heel Ierland en Groot-Brittannië.

De goede doelen waarmee we samenwerken belichamen waarden die diep bij ons resoneren. Van de Irish Wildlife Trust, tot Mountaineering Ireland, tot de Scottish Wildlife Trust, tot de John Muir Trust en vele anderen: deze organisaties hebben een missie om een positief en blijvend impact te creëren op ons milieu, onze veiligheid, onze natuur en nog veel meer. Hun focus op duurzaamheid, behoud van leefgebieden en de verbetering van de wereld om hen heen sluit perfect aan bij onze eigen warden.

hwt charities

ONDERSTEUNING VAN BETEKENISVOLLE OORZAKEN

Onze donaties zijn ook een weerspiegeling van ons geloof in duurzaam toerisme en een betere toekomst. Via onze sociale mediaplatforms delen we met trots deze bijdragen om anderen te inspireren en het bewustzijn te vergroten over het belang van verantwoord reizen en de organisaties die positieve verandering stimuleren.
Hier zijn enkele voorbeelden van de geweldige goede doelen waaraan we doneren:

Ga met ons mee op deze reis naar een betere, duurzamere toekomst.