Vanwege de zeer grote vraag en met snel volgeboekte accommodaties, lopen de wandeltochten voor 2023 snel vol - dus wacht niet langer en boek nu!
-
Verder kunnen we voor 2023 geen groepsboekingen meer accepteren voor 7+ wandelaars. Voor 2024 groepsboekingen graag zo vroeg mogelijk boeken.
Hillwalk Tours - Zelfgeleide Wandeltochten BOEK NU

Zelfgeleide Wandeltochten in Wales

vanaf £449 per persoon
5 Star Hiking Holidays
5 Star Hiking Holidays
9.0/10 (21 recensies)

Stelt u zich eens een wandelvakantie in Wales voor, die speciaal voor u op maat is gemaakt

Een wandeltocht waarbij uw eigen plan het belangrijkste is. Waar u beslist hoe ver u elke dag wilt lopen en op welke locatie u begint.

Een wandeltocht waarbij u vrij bent om te ontspannen en te genieten van het platteland van Wales, terwijl wij zorgen voor al uw accommodaties en bagagetransfers.

Een wandeltocht waarbij we u ondersteunen en de beste lokale plaatsen laten zien en waarbij we u alles vertellen over de geschiedenis en folklore van Wales, terwijl u de vrijheid heeft om het pad in uw eigen tempo te ervaren. En om u te helpen bij het kiezen van de perfecte wandeltocht in Wales, hebben we de beste kustroute voor u uitgezocht.

Waar gaat u heen voor uw volgende wandelavontuur ?

Pembrokeshire Coast Path
5 Star Hiking Holidays
5 Star Hiking Holidays
9.0/10 - 21 recensies
Het Pembrokeshire Coast Path is een van de officiële National Trails in Engeland en Wales en kronkelt voor 300km langs een van de beste gedeeltes van de Britse kustlijn. De begin- en eindpunten zijn Amroth in het zuiden en St. Dogmaels naar het noorden. De route is goed bewegwijzerd en loopt waar mogelijk dicht bij de klifranden, omleidend langs militaire en industriële gebieden en langs 54 stra..
vanaf £449 per persoon Details
Laat je inspireren voor je volgende wandelvakantie!
Payment methods
Copyright © 2023 Hillwalk Tours Ltd Company Nummer: 505910 VAT Nummer: IE9814698N Site by CloveRock Design
Wandelreizen Vinden