> Kom bij ons werken
Werken met Hillwalk Tours - Toepassingen

OPENSTAANDE VACATURES

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Medewerkers van Hillwalk Tours

ONS KERNDOEL: ERVARINGEN CREËREN DIE MENSEN GELUKKIG MAKEN

Wij zijn een bekroond bedrijf dat er trots op is om ervaringen te creëren die mensen gelukkig maken. We doen dat door mensen te helpen ontsnappen naar de natuur. Zo simpel is het.

De missie reikt verder dan onze wandelaars die naar de paden reizen. Het betekent ook dat het werken bij Hillwalk Tours een gelukkige ervaring moet zijn voor onze medewerkers. We nemen mensen aan die geven om wat we doen. We bieden hen ondersteuning,  zorgen voor ze en bieden kansen om te leren en groeien.

Onze positieve werkomgeving en toewijding aan onze kerndoelen maken Hillwalk Tours een opwindende plek om te werken.

Werk samen met Hillwalk Tours

ONZE KERNDOELEN

Kleine details, Groot Geheel: We zijn erg trots op ons werk en begrijpen hoe kleine details een effect kunnen hebben op het grotere geheel.

Eerlijkheid is Fundamenteel: Denk bij het nemen van een beslissing met mededogen, spreek met eerlijkheid, handel met integriteit en kijk naar de beste en eerlijkste oplossing voor alle betrokkenen.

Teamgeest is Belangrijk: Teamgeest gaat niet alleen over samenwerken om geweldige resultaten te bereiken. Het gaat er niet om als beste vrienden met iedereen te zijn. Het gaat om een ​​gevoel van gemeenschap – deel in elkaars successen, sta elkaar bij wanneer de tijden moeilijk zijn en respecteer elkaar altijd.

Professioneel, Ongeacht Wat: Professioneel zijn voor ons gaat niet over het dragen van een pak. Het gaat erom bekwaam te zijn in je werk, feedback te omarmen, open te staan ​​voor verandering, je gezonde verstand te tonen en de discipline te hebben om te allen tijde samengesteld, beleefd en respectvol te blijven.

Een Can-Do-Houding, Altijd: Neem geen genoegen met een resultaat waarvan je weet dat het beter zou kunnen zijn. Wees vasthoudend – er is altijd een andere manier. Het maakt niet uit met welke uitdagingen je wordt geconfronteerd, blijf positief.

James Byrne - Eigenaar van Hillwalk Tours

EEN WOORD VAN DE OPRICHTER VAN HILLWALK TOURS

‘Ben je gepassioneerd over je werk? Voedt de werkomgeving jouw talenten? Voel je je onderdeel van een team dat werkt aan een gemeenschappelijk doel? De antwoorden op deze vragen zijn belangrijk. Absoluut voor mij. En waarschijnlijk ook voor jou.

Als manager, als een van mijn team ‘Nee’ antwoordt op een van deze vragen, moet ik weten wat we kunnen doen om dingen beter te maken. Ons bedrijf is gebouwd op de mensen die voor ons werken. Ze vormen de kern van alles wat we doen. Zonder hen, wie overtuigt onze klanten om met ons te gaan wandelen? Wie neemt contact op met de B&B-eigenaren om ervoor te zorgen dat alle voorbereidingen zijn getroffen voor een succesvolle wandeltocht?

Door de zorgen van onze medewerkers centraal te stellen in wat we doen, zijn we ervan overtuigd dat succes voor het hele Hillwalk Team zal volgen. Ik kan niet beloven dat we de droombaan voor je hebben. Ik kan echter wel beloven dat we ons best zullen doen om ervoor te zorgen dat je gelukkig en gemotiveerd bent en alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je werk te doen.’

James Byrne

Geweldige plek om te werken

WERKPLAATS & VOORDELEN

📍 Galway stad, aan de prachtige westkust van Ierland! 

🌞 Licht, vriendelijk kantoor & gratis parkeren

🕒 Flexitime

💉 Ziek loon

🧘‍♀ Gezondheid & welzijn initiatieven

👨‍🏫 Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden

👫 Leuke bedrijfsactiviteiten

🔥 Wandelvakanties met speciale korting voor werknemers, familie en vrienden

🚴‍♀ Cycle-to-work schema

🍏 Fruit, thee, koffie

En nog veel meer…