Wheal Coates op het South West Coast Path - Wandelvakanties in engeland

Het South West Coast Path loopt door vele gezellige kustplaatsjes. Trakteer uzelf op een dag rust en ontspan op het strand!

Padstow: Met zijn levendige haven, winkels, cafés en restaurants is Padstow een ideale plek om de unieke sfeer van Cornwall in te ademen.

St Agnes: Ontspan op een van de vier gouden stranden in dit schilderachtige dorpje met zijn bloeiende gemeenschap, vele galerieën en ambachtelijke werkplaatsen.

St Ives: Verken de smalle straatjes en pittoreske haven van dit bruisende vissersstadje waar musea, cafés, galeries en mooie stranden u uitnodigen om te ontspannen en te genieten van de sfeer.

Penzance: Wandel langs de prachtige promenade met het beroemde Jubilee-zwembad of bezoek de nabijgelegen verbazingwekkende eilandwereld van de berg St Michael met meer dan duizend jaar geschiedenis.

Boek Extra Dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Extra Nachten/Andere Verzoeken’ sectie in

De kosten voor een extra nacht op al onze South West Coast Path wandelreizen zijn vanaf £ 60 per persoon per nacht of vanaf £ 75 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

Let op: als u extra nachten boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw eigen arrangementen treffen om uw bagage naar deze locatie over te zetten.

England_trekking_tour_lake_district.jpg