• Dag 1 Aankomst in Padstow

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Padstow te maken.

 • Dag 2 Padstow - Porthcothan Bay

  22 km 5 - 8 Uur 500 Meter

  Na het slenteren door de prachtige smalle straatjes van Padstow in de ochtend, merkt u dat u uitzicht hebt op de spectaculaire zandstranden aan de monding van de rivier Camel. Inderdaad, een ommetje maken om deze verborgen stranden te ontdekken is een fantastische manier om uw wandelvakantie te beginnen.

 • Dag 3 Porthcothan Bay - Newquay

  17 km 40 - 6 Uur 450 Meter

  Er zijn prachtige baaien en gouden stranden op elke hoek als u verder naar het zuiden langs de kust van Cornwall gaat. Bestel een lunch in het restaurant van Jamie Oliver’s Fifteen in Watergate voordat u verder gaat naar de meer stedelijke omgeving van Newquay – de surfhoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en de perfecte plek om in de Atlantische golven te duiken.

 • Dag 4 Newquay - Perranporth

  17/27 km 5 - 8 Uur 550 - 600 Meter

  Na het passeren van de rivier Gannel (houd het tij in de gaten), volgt de route vervolgens de met gras begroeide klifpaden voordat u aankomt bij de zandduinen (goed voor de kuitspieren!) en langs lange zandstranden – met name Perran Beach net voorbij de Penhale legertrainingsgebied.

 • Dag 5 Perranport - Portreath

  20 km 5 - 7 Uur 680 Meter

  Van Perranporth, gaat u langs een gebied met een rijk mijnverleden, zoals blijkt uit de oude schoorstenen die het landschap karakteriseren. Wilde brem- en heidestruikgewassen vervangen landbouwbedrijven als u richting St Agnes Head gaat en verder naar Porthtowan en Portreath.

 • Dag 6 Vertrek vanuit Portreath

Meer informatie over de South West Coast Path