• Dag 1 Aankomst in Perranporth / St Agnes

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Perranporth / St Agnes te maken.

 • Dag 2 Perranport - Hell’s Mouth

  27 km 7 - 11 Uur 860 Meter

  Transfer naar Perranporth in de ochtend. Vanaf hier gaat u langs een gebied met een rijk mijnverleden. Na een paar korte, maar steile, beklimmingen uit Porthtowan (en later uit Portreath) wordt de route rustiger en gaat deze verder op een meer zachte helling tot aan het café van Hell’s Mouth Bay – net voorbij Deadman’s Cove. De namen zijn heel morbide, maar de vers gebakken hapjes in het café zijn hemels! Vanuit Hell’s Mouth brengt een transfer u naar uw accommodatie in St Ives.

 • Dag 3 Hell’s Mouth - St Ives

  21 km 4 - 7 Uur 340 Meter

  Een mooie wandeling rond Godrevy Head wordt gevolgd door een uitdagend deel langs de duinen of, als de getijden het toelaten, een stuk van prachtig zandstrand zover Hayle. Een verlengd gedeelte van de weg van Hayle brengt u naar het binnenland rond de monding van de rivier de Hayle. Vanuit Lelant, leidt een prachtige kustpad u helemaal naar St Ives.

 • Dag 4 St Ives - Pendeen Village

  25 km 7 - 10 Uur 1160 Meter

  Het wandelpad wordt ruiger ten zuiden van St Ives maar beloont met een prachtig, ongerept en spectaculair landschap. Met talrijke beklimmingen in en uit baaien en inhammen, vereist de wandeling een goed uithoudingsvermogen en een vroege start. Verzamel voorzieningen voordat u vertrekt, want onderweg zijn er geen winkels of cafés.

 • Dag 5 Pendeen Village - Porthcurno

  25 km 7 - 10 Uur 960 Meter

  De rijkdom van de mijnbouw ruïnes die het landschap van Cornwall karakteriseren is een bewijs van het rijke erfgoed van de mijnbouw in het gebied. Na het passeren van Kaap Cornwall (waar de Atlantische Oceaan het Engels Kanaal ontmoet), is er een mooie wandeling rond Whitesand Bay in Sennen Cove. Vanaf hier is het een korte wandeling naar Land’s End – het meest zuidwestelijke punt van het Verenigd Koninkrijk.

 • Dag 6 Porthcurno - Penzance

  18 km 4 - 6 Uur 520 Meter

  Aanvankelijk is de route vrij afgelegen, met pittoreske baaien en kleine nederzettingen vanuit Porthcurno tot het heerlijk genaamde dorp Mousehole – een goede plek om te stoppen voor een drankje. Van Mousehole volgt de route voornamelijk geasfalteerde wegen/paden door de vissershaven van Hamlyn en verder naar Penzance.

 • Dag 7 Vertrek vanuit Penzance

Meer informatie over de South West Coast Path