> Boek met vertrouwen een Hillwalk Tour

Bij Hillwalk Tours begrijpen we dat geplande vakanties nu kwetsbaarder lijken voor onvoorziene veranderingen en annuleringen nadat de COVID-19-pandemie het reizen over de hele wereld onlangs heeft beperkt. Daarom willen we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u zich gerust en zeker voelt bij het boeken van een tour bij ons en dat u zeker kunt weten dat we flexibel zijn als het gaat om het wijzigen of aanpassen van uw oorspronkelijke plannen.

Free Hiking Guides with Hillwalk Tours

Breng tot 2 KEER GRATIS wijzigingen aan in uw boeking, om welke reden dan ook.

Om u te helpen met vertrouwen een wandeltocht met Hillwalk Tours te boeken, zijn we verheugd om aan te kondigen dat klanten nu tot 30 dagen voor aanvang van hun tour gratis tot twee datumwijzigingen in hun boeking kunnen aanbrengen om welke reden dan ook. Hiermee kunt u de startdatum van uw tour (indien nodig twee keer) wijzigen naar een andere datum in 2021 of 2022 als zich omstandigheden voordoen waardoor u uw tour niet op de oorspronkelijk geboekte datum kunt maken.

In het verleden zou dit administratiekosten met zich meebrengen, maar van deze heffing is nu afgezien voor alle nieuwe boekingen gemaakt tussen 10 juni 2020 en 31 januari 2021.

Voorwaarden:

  • U heeft recht op maximaal twee gratis datum wijzigingen, om welke reden dan ook
  • Wijzigingen kunnen tot 30 dagen voor vertrek worden doorgevoerd (afhankelijk van beschikbaarheid) mits u uw aanbetaling heeft gemaakt
  • De startdatum van uw tour moet voor 31 december 2022 zijn
Black Head Loop Walking Guide from Hillwalk Tours

Annuleer uw tour om welke reden dan ook

Bovendien willen we klanten de gemoedsrust geven dat hun tour op elk moment tot 15 dagen voor aanvang van een tour kan worden geannuleerd, om welke reden dan ook, zonder een financiële boete. Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken, krijgt iedereen die een Hillwalk Tour heeft geboekt tussen 10 juni 2020 en 31 januari 2021 de kans om de clausule ‘Annuleer uw tour om welke reden dan ook’ aan hun boeking toe te voegen tegen een vergoeding van € 50,00 / £ 50,00 per persoon. Dit wordt per e-mail aan klanten aangeboden nadat hun eerste aanbetaling van € 100,00 / £ 100,00 per persoon is betaald om hun boeking te garanderen.

Hillwalk Tours raadt klanten altijd aan een volledige reisverzekering af te sluiten voor hun wandeltocht om onder andere medische kosten en repatriëring in geval van ziekte of letsel te dekken. De clausule ‘Annuleer uw reis om welke reden dan ook’ wordt bovendien aanbevolen om ervoor te zorgen dat u niet alsnog meer moet betalen als uw omstandigheden veranderen en uw reis om welke reden dan ook moet worden geannuleerd.

* Deze clausule kan alleen gebruikt worden bij annulering van een tour meer dan 15 dagen voor de startdatum van een tour. Tours die binnen 15 dagen voor de startdatum van de tour worden geannuleerd, zijn onderworpen aan de normale annuleringsvoorwaarden.

** Deze clausule kan worden gekocht tot 7 dagen nadat een aanbetaling is ontvangen en voor klanten die meer dan 6 weken voor de startdatum van hun tour boeken.

Dingle Way Walking Holidays in Ireland with Hillwalk Tours

Onze prijsstopbelofte

Hier bij Hillwalk Tours begrijpen we dat de pandemie van het Coronavirus (COVID-19) de levens van velen heeft beïnvloed, zowel op gezondheids- als financieelgebied. Daarom willen we onze klanten op een veilige manier en zonder extra kosten weer met de buitenlucht verbinden! Om die reden introduceren we graag onze ‘Prijsstopbelofte’.

Onze ‘Prijsstopbelofte’ betekent dat al onze prijzen voor 2021 hetzelfde blijven als onze prijzen voor 2020. We hopen dat dit zowel terugkerende klanten zal helpen, van wie velen hun geannuleerde 2020-reizen opnieuw boeken, als nieuwe klanten bij het plannen van hun 2021-avonturen.

Free Walking Guides from Hillwalk Tours

Hillwalk Tours - een vertrouwde, bekroonde en toonaangevende aanbieder van zelfgeleide wandeltochten in Ierland, het VK en Spanje sinds 2008

Duizenden wandelaars hebben Hillwalk Tours gekozen als hun vertrouwde partner bij het plannen van een onvergetelijke wandelvakantie-ervaring sinds we ons bedrijf in 2008 lanceerden. Uitzonderlijke klantenservice is iets waar we trots op zijn en onze lage aanbetaling van € 100 / £ 100 betekent dat we aan de slag kunnen gaan met het plannen van uw droomwandeltocht tegen een instapbedrag dat veel lager is dan bij de meeste andere aanbieders van wandeltochten. Met uw kleine aanbetaling kunnen we beginnen met het samenstellen van uw persoonlijke reisroute, uw wandeling in kaart brengen en u plaatsen in enkele van de beste B & B’s die Ierland, het VK en Spanje te bieden hebben. Bekijk wat sommige van onze vorige wandelaars over ons zeiden op Google, Facebook of Trip Advisor.

Voor meer informatie of voor het wijzigen van uw boeking kunt u contact op nemen met info@hillwalktours.com.