Hadrian's Wall Path Tour Engeland - Muur van Hadrianus.

Bent u door al dat wandelen aan een pauze toe? Gelukkig is er veel te doen langs de Muur van Hadrianus!

Newcastle: Het bruisende Newcastle, ooit ’s werelds nummer 1 centrum van de scheepsbouw, heeft een culturele en architecturale renaissance ondergaan. Bezoek het voortreffelijke 'Great North Museum' of ervaar een van de beste plekken voor een bruisend nachtleven in Groot-Brittannië. (Houd er alstublieft rekening mee dat de accommodatie voor Newcastle in de vriendelijke kustplaatsjes Whitley Bay of Tynemouth zal zijn, dit is op slechts 25 minuten met de metro verwijderd van het centrum van Newcastle.)

Chollerford: Verken het betoverende Romeinse Chesters Fort met zijn sierlijke hoofdgebouw, woningen van veldheren, oude kazernes en militaire badhuizen.

Housesteads / Once Brewed: Ontdek de Romeinse forten van Vindolanda en Housesteads met hun uitgebreide Romeinse overblijfselen en fascinerende artefacten.

Carlisle: Bezoek het middeleeuwse Carlisle waar het bekroonde Tullie House Museum zich bevindt, evenals de 12e-eeuwse kathedraal en het grote kasteel, met zijn oude zalen, trappen en kerkers.

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Extra Nachten/Andere Verzoeken’ sectie in.

De kosten voor extra nachten tijdens uw Hadrian's Wall tour beginnen vanaf £ 55 per persoon per nacht en vanaf £ 65 voor individuele wandelaars met eigen privékamer. Vanwege de populariteit van deze regio kunnen de kosten voor extra nachten aanzienlijk hoger zijn, vooral tijdens piekdatums.

Let op: als u extra nachten boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw eigen arrangementen treffen om uw bagage naar deze locatie over te zetten.

coast_to_coast_walk_england_treking_tour.jpg