Speyside Way Hiking Tour: Taken near the Glenlivet Whisky Distillery by Richard Grafen.

De Speyside Way Whisky route combineert geweldig wandelen met sommige van de beste whisky’s van de wereld. Verwen uzelf onderweg met een dagje vrij!

Craigellachie / Dufftown / Ballindalloch: Neem een proeverij tour in de wereldberoemde Glenfiddich en Glenlivet whisky distilleerderijen. (Voor sommige bezoeken is mogenlijk het gebruik van een taxi vereist. Houd er rekening mee dat we geen bezoeken aan distilleerderijen boeken en deze zijn niet inbegrepen in uw tourprijs.)

Aviemore: De Schotse hoofdstad van het avontuur: Laat uw adrenaline pompen met activiteiten zoals wandelen in een ravijn, mountainbiking, abseilen en wildwatervaren.

Grantown-on-Spey: Neem een dagje vrij om dit mooie kleine stadje te ontdekken – bezoek de Craig Bar voor een aantal van de beste taarten in Schotland.

Boek Extra Dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Extra Nachten/Andere Verzoeken’ sectie in

De kosten voor een extra nacht op al onze Speyside Way Whisky Trail wandelreizen zijn vanaf £ 50 per persoon per nacht of £ 75 voor individuele wandelaars met eigen privékamer. De kosten voor extra nachten kunnen aanzienlijk hoger zijn, afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van reserveren.

 

Let op: als u extra nachten boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw eigen arrangementen treffen om uw bagage naar deze locatie over te zetten. Houd er ook rekening mee dat we geen bezoeken aan distilleerderijen en andere attracties voor u boeken en dat die bezoeken niet zijn opgenomen in uw tour.

whw_walking_tour_bed_and_breakfast-walking_hiking_scotland.jpg