Glendalough - Wandelen op de Wicklow Way in Ierland

Geef die vermoeide benen eens wat rust en ontdek enkele van de andere bezienswaardigheden in en rond het gebied Wicklow!

Glendalough: Deze spectaculaire glaciale vallei met het 6e eeuwse monastieke dorp heeft een zeldzame spiritualiteit en charme. De schilderachtige wandelingen rond de meren zijn een hoogtepunt.

Dublin (Dún Laoghaire): Een levendig kustplaatsje 12 km ten zuiden van Dublin City Centre, gebouwd rond een 200 jaar oude haven, met een overvloed aan winkels, restaurants, cafés en pubs. Bezoek het National Maritime Museum of neem een ​​duik in de Forty Foot, volgens de New York Times een van de tien beste plekken in de wereld om te zwemmen.
Het stadscentrum van Dublin, met bezienswaardigheden zoals het Guinness Storehouse, Kilmainham Gaol en het Book of Kells, is gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer.

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Extra Nachten/Andere Verzoeken’ sectie in

De kosten voor extra nachten tijdens uw Wicklow Way tour beginnen vanaf € 45 per persoon per nacht en vanaf € 55 voor individuele wandelaars met eigen privékamer. De kosten voor extra nachten in Dublin (Dun Laoghaire) kunnen aanzienlijk hoger zijn, afhankelijk van beschikbaarheid.
U kunt ook extra nachten toevoegen op een aantal andere populaire locaties in Ierland: Cork, Galway etc. Informeer a.u.b. bij het reserveren. De kosten van deze extra nachten variëren per locatie en geboekte datum.

Let op: als u extra nachten boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw eigen arrangementen treffen om uw bagage naar deze locatie over te zetten.

guinness.jpg