> Ierland Wandelreizen > Wicklow Mountains > Rustige Wandelreizen > 4-Dagen Rustig (Wicklow Way)
 • Dag 1 Aankomst in Enniskerry

  Vanuit het punt van aankomst, gebruik de informatie over het openbaar vervoer die we verstrekken om naar Enniskerry te reizen.

 • Dag 2 Enniskerry - Roundwood

  16/18 km 5-7 Uur 600/700 Meter

  Dit onderdeel wordt algemeen beschouwd als het hoogtepunt van de Wicklow Way trail. Na een kort vervoer brengt een eenvoudige klim door de Crone Woods u naar een pad boven de beroemde Powerscourt Waterfall. Klim verder rond Djouce Mountain en over de top van de White Hill. Op weg naar beneden geniet u van de mooiste vergezichten over de iconische Lough Tay, het beroemde Guinness Lake en de setting van vele films en televisieseries. Een kort vervoer brengt u vanuit Roundwood naar uw B&B.

 • Dag 3 Glenealo Valley en de Spinc

  13 km 4-6 Uur 550 Meter

  Deze populaire wandeling maakt geen deel uit van de Wicklow Way, maar biedt een aantal van de meest spectaculaire landschappen in Wicklow. Na een bezoek aan de vredige vallei van Glendasan volgt u de Miners Road in Glendalough naar het oude ‘mijnwerkersdorp’. Een verkwikkende klim brengt u naar een brug aan de top van de vallei van waaruit honderden houten brugdelen u naar een bergkam boven het meer leiden. Hier heeft u spectaculaire uitzichten over Glendalough. Daal via de Poulanass Waterfall af naar de twee meren en het kloosterdorp.

 • Dag 4 Vertrek uit Laragh

  Er gaan regelmatige busdiensten vanuit Laragh naar Wicklow Town en Dublin City. We voorzien u graag van verdere details op aanvraag.

Meer informatie over de Wicklow Mountains