> Engeland Wandelreizen > Hadrian’s Wall Path > Rustige Wandelreizen

Geniet van het Hadrian’s Wall pad in uw eigen tempo.

13-15 km per dag 3-5 uur per dag

Onze rustige wandelreizen zijn ontworpen met de parttime wandelaar in gedachten. Mensen voor wie het maken van foto’s, het ontmoeten van de plaatselijke bevolking en het genieten van een lange lunch net zo belangrijk zijn als de wandeling zelf.

Met deze tours brengt u meer tijd door in de meest interessante centrale delen van de Muur van Hadrianus en ze geven u de kans om de Muur en andere overblijfselen van het Romeinse Groot-Brittannië te verkennen.

Voor een kortere “extra rustige tour” met extra bezichtigingstijd raden we u aan om een 5-Daagse of 6-Daagse Rustige tour te boeken en extra dagen toe te voegen, om de aanbevolen attracties te bezoeken.

Kijk uit voor het 👣 symbool: Dit programma omvat de gehele Hadrian's Wall Path route van Wallsend (Newcastle) naar Bowness-on-Solway

Vanwege beperkte accommodatieopties op sommige locaties tijdens uw tour, zijn we soms genoodzaakt om u te boeken in een accommodatie waarvoor vervoer van/naar het vertrek-/eindpunt van uw wandeling nodig is. Mogelijk moeten we u ook meerdere nachten in dezelfde accommodatie boeken om meerdere locaties te dekken. De kosten hiervan zijn inbegrepen in uw standaard tourprijs en hebben geen invloed op uw wandelroute.

OnzeWandelreizen

5-Dagen Rustig Chollerford - Lanercost vanaf £ 469 per persoon Bekijk Reisplan
6-Dagen Rustig Corbridge - Lanercost vanaf £ 549 per persoon Bekijk Reisplan
7-Dagen Rustig Corbridge - Carlisle vanaf £ 639 per persoon Bekijk Reisplan
8-Dagen Rustig Heddon-on-the Wall - Carlisle vanaf £ 729 per persoon Bekijk Reisplan
11-Dagen Rustig 👣 Wallsend - Bowness-on-Solway vanaf £ 959 per persoon Bekijk Reisplan