• Dag 1 Aankomst in Crianlarich

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken om uw reis naar Crianlarich te maken.

 • Dag 2 Crianlarich - Inveroran

  26 km 5-8 Uur 550 Meter

  Vanaf Crianlarich klim bergop weer om op het pad te komen. Ga verder langs een rustig bospad voordat het pad uiteindelijk naar een boerderij afdaalt, waar u langs de ruïnes van de Sint-Fillan Priorij komt, opgericht door de Schotse held Robert the Bruce in de 14e eeuw. Het pad van Tyndrum naar de brug van Orchy volgt het spoorlijn door een prachtig dal. Van de brug van Orchy laat u de beschaving achter en komt u op één van de meer afgelegen delen van de route. Het uitzicht vanaf Mam Carraig over Tulla Loch is prachtig – zorg ervoor dat de batterij van uw camera opgeladen is!

 • Dag 3 Inveroran - Kinlochleven

  30 km 7-10 Uur 800 Meter

  Wandelen over de blootgestelde Rannoch Moor kan de meest plezierige dag van uw reis zijn of, als het weer zich misdraagt, de meest uitdagende. Als de zon schijnt, is het uitzicht op de omliggende bergen adembenemend. Als het regent, is er nergens te schuilen. Hoe dan ook, de reis zal onvergetelijk zijn! Zodra u de buitenpost van Kingshouse achter u laat, bereikt u al snel een klim dat plaatselijk bekend staat als De Duivelstrap. Met een dergelijke naam is het veilig om te veronderstellen dat uw benen een goede training zullen krijgen! Maar, we delen graag een klein geheim met u – het helemaal zo slecht nog niet. En het uitzicht vanaf de top over de bergketen Ben Nevis maakt het meer dan goed.

 • Dag 4 Kinlochleven - Fort William

  25 km 6-8 Uur 500 Meter

  Een steile klim vanuit Kinlochleven laat de adrenaline vrij snel stromen, maar zoals altijd zorgt het spectaculaire landschap voor voldoende compensatie. Na de eerste klim dwaalt een oude militaire weg rustig door de prachtige Glen Nevis vallei. Uiteindelijk, zodra u de hoek om gaat, ligt de formidabele piek van Ben Nevis voor u. Maar dat is voor een andere dag – u daalt in plaats daarvan af langs boswegen naar de stad Fort William.

 • Dag 5 Vertrek vanuit Fort William

Meer informatie over de West Highland Way