• Dag 1 Aankomst in Kingshouse

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Kingshouse te maken.

 • Dag 2 Kingshouse - Kinlochleven

  14 km 4-6 Uur 330 Meter

  De wandeling van vandaag behelst een klim dat plaatselijk bekend staat als De Duivelstrap. Met een dergelijke naam is het veilig om te veronderstellen dat uw benen een goede training zullen krijgen! Maar we delen graag een klein geheim met u – het is helemaal zo slecht nog niet. En het uitzicht vanaf de top over de bergketen Ben Nevis maakt het meer dan goed.

 • Dag 3 Kinlochleven - Lundavra

  12.5 km 3-5 Uur 300 Meter

  Een steile klim vanuit Kinlochleven laat de adrenaline vrij snel stromen, maar zoals altijd zorgt het spectaculaire landschap voor voldoende compensatie. Na de eerste klim dwaalt een oude militaire weg rustig door de prachtige Glen Nevis vallei. U wordt opgehaald bij een informatiebord in Lundavra en naar uw accommodatie in Fort William gebracht.

 • Dag 4 Lundavra - Fort William

  12 km 3-5 Uur 200 Meter

  Terugkomend in Lundavra gaat u op weg naar de formidabele top van Ben Nevis, die voor u doemt. Maar maakt u zich geen zorgen, u bevindt zich op een rustige wandeling – u kunt de top bewonderen, zonder het te hoeven beklimmen! In plaats daarvan volgt u rustige bospaden die uiteindelijk afdalen naar de stad Fort William.

 • Dag 5 Vertrek vanuit Fort William

Meer informatie over de West Highland Way