• Dag 1 Aankomst in Aberfoyle

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Aberfoyle te maken.

 • Dag 2 Aberfoyle - Callander

  15 km 4-5 Uur 280 Meter

  Vanuit Aberfoyle loopt het pad door een bos en omhoog naar de Monteith Hills. Ontdek onderweg een rustig meertje verborgen tussen de bomen – een perfecte plek om van een picknicklunch te genieten.

 • Dag 3 Callander - Lochearnhead

  26 km 6-8 Uur 370 Meter

  Na een bezoek aan ruïnes, die stammen uit de Romeinse tijd, in het prachtige dorp Callander, volg dan fietspad nummer 7 langs de oevers van Loch Lubnaig (het meer met een bocht) helemaal naar Strathyre. Tijdens een stevige klim uit het dorp Strathyre openbaart zich een prachtig uitzicht over de vallei met de rivier de Balvag beneden. Na de afdaling naar Kingshouse volgt de route een fietspad naar het dorp Lochearnhead aan de oevers van Loch Earn.

 • Dag 4 Lochearnhead - Ardeonaig

  24 km 7-9 Uur 620 Meter

  Vanaf de oevers van het meer loopt het pad naar het noordwesten de mooie Glen Ogle vallei op naar een indrukwekkende viaduct gebouwd in 1870. Bos- en bergpaden begeleiden u naar een groot stuwmeer vanwaar u vaak uitzicht heeft over Loch Tay richting Ben Lawers – een beroemde lokale top. Na het passeren van het hoogste punt van de Rob Roy Way, op 560m, daalt u af over open heidevelden naar het kleine gehucht van Ardeonaig aan de oevers van Loch Tay. U wordt opgehaald in Ardeonaig en overnachting is in Killin.

 • Dag 5 Acharn - Aberfeldy

  16 km 4-6 Uur 360 Meter

  Transfer naar Acharn in de ochtend. De wandeling van vandaag is misschien wel de mooiste van de hele route en is zeker op een mooie dag één van de beste van heel Schotland. Na een korte klim in de ochtend volgt u met grasbegroeide wegen en paden over open terrein met een adembenemend uitzicht over Loch Tay en het omliggende platteland.

 • Dag 6 Aberfeldy - Pitlochry

  16 km 4-5 Uur 320 Meter

  Volg vanaf Aberfeldy het pad van een oude afgebroken spoorlijn langs de rivier de Tay, tot aan het dorp van Grandtully. Vanaf hier pakt u de laatste klim van uw wandelvakantie aan met een prachtig uitzicht over Ben Lawer. Een goede mogelijkheid om nog een keer uw camera tevoorschijn te halen!

 • Dag 7 Vertrek vanuit Pitlochry

Meer informatie over de Rob Roy Way