• Dag 1 Aankomst in Elie

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Elie te maken.

 • Dag 2 Elie - Crail

  17 km 4-6 Uur 150 Meter

  Een mooie wandeling die begint met de ruïnes van Newark Castle op weg naar St Monans. Daarna wandelt u door het populaire toeristische dorp Anstruther, waar een bezoek aan het visserijmuseum zeker de moeite waard is. En indien u trekt heeft, moet u zeker pauzeren in de Anstruther Fish Bar – een voormalige winnaar van de Britse Fish & Chip Shop van het Jaar.

 • Dag 3 Crail - Kingsbarns

  10 km 3-4 Uur 100 Meter

  Crail achter u latend, loopt u langs de verlaten kustlijn naar Fife Ness, het meest oostelijke punt van de route. In noordelijke richting passeert u een aantal prachtige golfbanen, onder andere Kingsbarns. Dit is nogal een korte wandeling – dus u kunt alle tijd nemen om van de prachtige omgeving te genieten.

 • Dag 4 Kingsbarns - St Andrews

  13 km 4-5 Uur 210 Meter

  Terugkerend naar het strand doorkruist de route nu wat afgelegen en nogal ruig terrein alvorens aan te komen in Royal St Andrews. Dit drukke stadje, dat door velen wordt beschouwd als de bakermat van het golfspel, is de plek waar Prins William en Kate Middleton naar de universiteit gingen. Het beschikt tevens over een fantastisch kathedraal en kasteelruïnes.

 • Dag 5 Vertrek vanuit St Andrews

  Er zijn regelmatige busdiensten van St. Andrews naar Edinburgh en verder naar Glasgow. Volledige details worden verstrekt bij het boeken.

Meer informatie over de Fife Coastal Path