• Dag 1 Aankomst in Anstruther

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Anstruther te maken.

 • Dag 2 Anstruther - Kingsbarns

  16.5 km 4-6 Uur 170 Meter

  Ga vanaf Anstruther verder langs de kust waar een mooi afgelegen pad u leidt naar het rustiger dorp Crail. Ga vanaf hier verder richting Fife Ness, het meest oostelijke punt van de route. Als verder u in noordelijke richting gaat, passeert u een aantal prachtige golfbanen, onder andere Kingsbarns.

 • Dag 3 Kingsbarns - St Andrews

  13 km 4-5 Uur 210 Meter

  Terugkerend naar het strand doorkruist de route nu wat afgelegen en nogal ruig terrein alvorens aan te komen in Royal St Andrews. Dit drukke stadje, dat door velen wordt beschouwd als de bakermat van het golfspel, is de plek waar Prins William en Kate Middleton naar de universiteit gingen. Het beschikt tevens over een fantastisch kathedraal en kasteelruïnes.

 • Dag 4 Leuchars - Newport-on-Tay

  18 km 4-6 Uur 120 Meter

  Transfer naar Leuchars in de ochtend. Na het passeren van de Koninklijke Luchtmachtbasis volgt de route rustige paden en wegen tot in het Tentsmuir Bos. Houd uw ogen open voor de ‘Ice House’ in het midden van het bos. Vissers trokken eens ijs helemaal vanuit Dundee om hun vis vers te houden in deze afgelegen, maar veilige locatie. Hedendaags worden de ruïnes bewoond door kletsende vleermuizen. Neem na uw wandeling de bus van Newport-on-Tay terug naar St Andrews.

 • Dag 5 Vertrek vanuit St Andrews

  Er zijn regelmatige busdiensten van St. Andrews naar Edinburgh en verder naar Glasgow. Volledige details worden verstrekt bij het boeken.

Meer informatie over de Fife Coastal Path