> Ierland Wandelreizen > Wicklow Mountains > Rustige Wandelreizen > 4-Dagen Rustig (Heart of Wicklow)
 • Dag 1 Aankomst in Laragh

  Vanuit het punt van aankomst, gebruik de informatie over het openbaar vervoer die we verstrekken om naar Laragh te reizen.

 • Dag 2 Glenealo Valley en de Spinc

  13 km 4-6 Uur 550 Meter

  Na een bezoek aan de vredige vallei van Glendasan volgt u de Miners Road in Glendalough naar het oude ‘mijnwerkersdorp’. Een verkwikkende klim brengt u naar een brug aan de top van de vallei van waaruit honderden houten brugdelen u naar een bergkam boven het meer leiden. Hier heeft u spectaculaire uitzichten over Glendalough. Daal via de Poulanass Waterfall af naar de twee meren en het kloosterdorp.

 • Dag 3 Trooperstown Hill

  10 km 3-5 Uur 350/390 Meter

  Een rustige wandeling naar het zuiden vanuit het dorp Laragh leidt u naar gemengd bosgebied en vervolgens omhoog naar de top van Trooperstown Hill. Hier vanuit is meestal een prachtig vergezicht te bewonderen over de Wicklow Mountains en de zee in het oosten. Daal af door Trooperstown Wood met zijn hoge dennenbomen en over de Avonmore River alvorens de keuze te maken tussen de routes die u terugleiden naar Laragh.

 • Dag 4 Vertrek uit Laragh

  Er gaan regelmatige busdiensten vanuit Laragh naar Wicklow Town en Dublin City. We voorzien u graag van verdere details op aanvraag.

Meer informatie over de Wicklow Mountains