• Dag 1 Aankomst in Bantry

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Bantry te maken.

 • Dag 2 Bantry - Finn McCool's Seat

  28 km 7-9 Uur 770 Meter

  Wandel eerst door de tuinen van Bantry House, voordat u via een rustig boerenpad heuvelopwaarts naar een mooie bergkam opgaat met geweldige vergezichten over beide zijden van het schiereiland. Een mooie wandeltocht over bergkammen voert u naar de Seefin– met 345m het hoogste punt op het schiereiland. Ga even lekker zitten als u aangekomen bent, en kijk hoe beide schiereilanden (Beara en Mizen Head) zich tot ver in de Atlantische Oceaan uitstrekken.

 • Dag 3 Finn McCool's Seat - Kilcrohane

  28 km 7-9 Uur 650 Meter

  Naar het einde van de wereld en weer terug! De vuurtoren aan het eind van de het schiereiland Sheeps Head voelt bijna als het einde van de beschaving. Ongetwijfeld één van de mooiste wandelingen in Ierland.Volg de zuidelijke kustlijn van het schiereiland terug naar het charmante plaatsje Kilcrohane.

 • Dag 4 Kilcrohane - Durrus

  18 km 4-6 Uur 320 Meter

  Via oude landweggetjes en boerenpaadjes komt u langs eeuwenoude nederzettingen en begraafplaatsen, en gaat u landinwaarts terug naar Durrus.

 • Dag 5 Durrus - Bantry

  20 km 5-7 Uur 450 Meter

  De Four Mile Water River voert u weg van Durrus, en dan heuvelopwaarts naar de“Top of the Wind”.Via oude, verlaten landwegenwandelt u dan de hele weg terug naar Bantry.

 • Dag 6 Departure from Bantry

Meer informatie over de Sheep’s Head Way