• Dag 1 Aankomst in Glenbeigh

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Killarney te maken. Van Killarney per bus naar Glenbeigh.

  Vergeet niet - de laatste bus van Killarney naar Glenbeigh vertrekt om 15: 00. Helaas rijden er geen bussen op zondagen.
 • Dag 2 Glencar to Glenbeigh

  13/18 km 4-7 Uur 340/410 Meter

  U wordt in de ochtend naar de beroemde Climber’s Inn in Glencar gereden.Dankzij twee spitse kuitenbijtende bergkammen, worden uw beenspieren flink op de proef gesteld, maar, zoals altijd zijn de fantastische uitzichten het meer dan waard!

 • Dag 3 Glenbeigh (Mountain Stage) - Foilmore

  14 km 4-6 Uur 280 Meter

  In de ochtend wordt u naar Mountain Stage afgezet. Een oude postkoetsweg brengt u rond Drung Hill naar een bergpas boven het oude spoorwegviaduct –een overblijfsel van oude handelsroutes. Daal af naar de Fertariviervallei  en vervolg uw weg naar Foilmore.

 • Dag 4 Foilmore (Coars Cross) - Waterville

  18 km 5-7 Uur 580 Meter

  Vandaag hoeft u geen grote hoogten te beklimmen, maar deze wandeling kan toch wel één van de meer veeleisende van uw tocht zijn. Waterville is één van de meest westelijk gelegen plaatsjes van Ierland, en staat bekend om haar spectaculaire zonsondergangen. Let ook op het beeld van Charlie Chaplin, vlak naast het strand.

  Hoewel deze wandeltocht in zijn geheel wordt aangemerkt als 'Rustig' is deze wandeling wat meer uitdagend. Waar mogelijk hebben we geprobeerd dit gedeelte gemakkelijker te maken door het in te korten of door route-alternatieven aan te bieden.
 • Dag 5 Waterville - Caherdaniel

  13-16 km 4-5 Uur 350 Meter

  Hallelujah! Na enkele dagen wandelen zouden uw voeten wel eens kunnen beslissen dat deze korte wandeling precies is wat de doctor heeft voorgeschreven. Met de Atlantische Oceaan aan uw rechterkant en het Curranemeer aan de linkerkant is dit een van Ierland’s mooiste kustwandelingen. Als u ervoor kiest om het Derrynane mass path te volgen kunt u zelfs uw tenen in de zee laten duiken op een van de prachtige stranden langs het pad.

 • Dag 6 Caherdaniel - Sneem

  17 km 4-6 Uur 420 Meter

  De route vandaag volgt een oude ‘boter’ weg,  (in de 19e eeuw gebruikt om boter te vervoeren) naar Cork.  De historische ringfort Staigue is ongeveer 2000 jaar oud en ligt  een beetje van de weg af. Het is echter zeker de moeite waard om hier een stukje voor om te lopen.

 • Dag 7 Blackwater - Kenmare

  20 km 5-7 Uur 460 Meter

  U wordt in de ochtend naar Blackwater gereden. Na het kruisen van de snelstromende Blackwaterrivier daalt u af naar de rotskust van de baai van Kenmare – een mooie omgeving voor een picknick, met een schitterend uitzicht over het Beara-schiereiland. Kenmare zelf is een gezellige marktplaats die bekend staat om haar goede restaurants en pubs waar u door de sfeervolle Ierse muziek vanzelf naar binnen loopt.

 • Dag 8 Vertrek uit Kenmare

Meer informatie over de Kerry Way