• Dag 1 Aankomst in Glencar

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Killarney te maken. Van Killarney per bus naar Glenbeigh. Neem vanuit Glenbeigh een taxi naar de afgelegen en prachtige vallei van Glencar.

  Vergeet niet - de laatste bus van Killarney naar Glenbeigh vertrekt om 15: 00. Helaas rijden er geen bussen op zondagen.
 • Dag 2 Glencar - Glenbeigh

  13/18 km 4-7 Uur 340/410 Meter

  Ga de riviervallei Caragh in voordat u een ruw pad volgt door het bijna sprookjesachtige  Lickeenbos. Dankzij een knooppunt van twee paden kunt u uit twee verschillende paden rond de Seefinberg kiezen. Het maakt niet uit welke u kiest, ze zijn allebei mooi!

 • Dag 3 Glenbeigh - Foilmore

  18 km 5-7 Uur 400/525 Meter

  U heeft vandaag de keuze om het prachtige Rossbeigh Strand te bezoeken voordat een oud koetspad u rond Drung Hill naar een bergpas boven het oude spoorwegviaduct brengt – een overblijfsel van de oude lokale handelsroutes. Daal af in de Ferta River vallei en vervolg uw weg naar Foilmore.

 • Dag 4 Foilmore (Coars Cross) - Waterville

  18 km 5-7 Uur 580 Meter

  Vandaag hoeft u geen grote hoogten te beklimmen, maar deze wandeling kan toch wel één van de meer veeleisende van uw tocht zijn. Waterville is één van de meest westelijk gelegen plaatsjes van Ierland, en staat bekend om haar spectaculaire zonsondergangen. Let ook op het beeld van Charlie Chaplin, vlak naast het strand.

  Hoewel deze wandeltocht in zijn geheel wordt aangemerkt als 'Rustig' is deze wandeling wat meer uitdagend. Waar mogelijk hebben we geprobeerd dit gedeelte gemakkelijker te maken door het in te korten of door route-alternatieven aan te bieden.
 • Dag 5 Waterville - Caherdaniel

  13-16 km 4-5 Uur 350 Meter

  Hallelujah! Na enkele dagen wandelen zouden uw voeten wel eens kunnen beslissen dat deze korte wandeling precies is wat de doctor heeft voorgeschreven. Met de Atlantische Oceaan aan uw rechterkant en het Curranemeer aan de linkerkant is dit een van Ierland’s mooiste kustwandelingen. Als u ervoor kiest om het Derrynane mass path te volgen kunt u zelfs uw tenen in de zee laten duiken op een van de prachtige stranden langs het pad. Overnachten in Waterville.

 • Dag 6 Vertrek uit Waterville

Meer informatie over de Kerry Way