• Dag 1 Aankomst in Glenbeigh

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Killarney te maken. Van Killarney per bus naar Glenbeigh.

  Vergeet niet - de laatste bus van Killarney naar Glenbeigh vertrekt om 15: 00. Helaas rijden er geen bussen op zondagen.
 • Dag 2 Glenbeigh (Mountain Stage) - Foilmore

  14 km 4-6 Uur 280 Meter

  In de ochtend wordt u naar Mountain Stage afgezet. Een oude postkoetsweg brengt u rond Drung Hill naar een bergpas boven het oude spoorwegviaduct –een overblijfsel van oude handelsroutes. Daal af naar de Fertariviervallei  en vervolg uw weg naar Foilmore.

 • Dag 3 Foilmore (Coars Cross) - Waterville

  18 km 5-7 Uur 580 Meter

  Vandaag hoeft u geen grote hoogten te beklimmen, maar deze wandeling kan toch wel één van de meer veeleisende van uw tocht zijn. Waterville is één van de meest westelijk gelegen plaatsjes van Ierland, en staat bekend om haar spectaculaire zonsondergangen. Let ook op het beeld van Charlie Chaplin, vlak naast het strand.

  Hoewel deze wandeltocht in zijn geheel wordt aangemerkt als 'Rustig' is deze wandeling wat meer Uitdagend. Waar mogelijk hebben we geprobeerd dit gedeelte gemakkelijker te maken door het in te korten of door route-alternatieven aan te bieden.
 • Dag 4 Waterville - Caherdaniel

  13-16 km 4-5 Uur 350 Meter

  Hallelujah! Na enkele dagen wandelen zouden uw voeten wel eens kunnen beslissen dat deze korte wandeling precies is wat de doctor heeft voorgeschreven. Met de Atlantische Oceaan aan uw rechterkant en het Curranemeer aan de linkerkant is dit een van Ierland’s mooiste kustwandelingen. Als u ervoor kiest om het Derrynane mass path te volgen kunt u zelfs uw tenen in de zee laten duiken op een van de prachtige stranden langs het pad.

 • Dag 5 Vertrek uit Waterville

Meer informatie over de Kerry Way