> Ierland Wandelreizen > Kerry Way > Gemiddelde Wandelreizen > 8-Dagen / 7-Nachten Gemiddeld

Kerry Way

Lesen Sie mehr über den Kerry Way

Uw zelfgeleide wandeltocht omvat:

 • Hoog aanbevolen accommodatie
 • Gedetailleerd reisplan, kaarten en GPS-tracks
 • Bagage vervoer
 • Ontbijt
 • Insider Tips
 • 24/7 Support
vanaf €779 per persoon*
*Er geldt ook een toeslag voor een eenpersoonskamer als een eenpersoonskamer wordt geboekt (Een kamer voor één persoon) BOEK NU
 • Dag 1 Aankomst in Killarney

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Killarney te maken.

 • Dag 2 Black Valley - Killarney

  19 km 5-7 Uur 420 Meter

  Een boottocht in de ochtend over de bekende Killarneymeren, onder begeleiding van een lokale gids, voert u mee in de sfeer van een geweldige tour. Al snel bevindt u zich diep in de afgelegen Black Valley, waarvandaan u de weg terug te voet aflegt over een oud pad door de bergen. Onderweg kan u stoppen bij Muckross House & Gardens – het hoogtepunt van het Killarney National Park.

 • Dag 3 Black Valley - Glencar

  25 km 7-10 Uur 810 Meter

  Ochtendtransfer en optionele wandeling door de prachtige Gap of Dunloe. Later op de dag is de kans groter dat je schapen dan mensen tegenkomt wanneer je een van de meest ruige landschappen van Ierland binnengaat. Twee scherpe richels zorgen ervoor dat de beenspieren overuren maken, maar zoals altijd zijn de uitzichten het meer dan waard.

  Note: Hoewel deze wandeltocht in zijn geheel wordt aangemerkt als ‘Gemiddeld’, is deze wandeling 'Uitdagend'. Als gevolg van de afgelegen aard van de regio is er helaas geen gemakkelijke manier om dit gedeelte van de wandeltocht voor u te verkorten. De geweldige uitzichten zullen uw beloning zijn!
 • Dag 4 Glencar - Glenbeigh

  13/18 km 4-7 Uur 340/410 Meter

  Ga de riviervallei Caragh in voordat u een ruw pad volgt door het bijna sprookjesachtige  Lickeenbos. Dankzij een knooppunt van twee paden kunt u uit twee verschillende paden rond de Seefinberg kiezen. Het maakt niet uit welke u kiest, ze zijn allebei mooi!

 • Dag 5 Glenbeigh - Foilmore

  20 km 5-7 Uur 425/550 Meter

  U heeft vandaag de keuze om het prachtige Rossbeigh Strand te bezoeken voordat een oud koetspad u rond Drung Hill naar een bergpas boven het oude spoorwegviaduct brengt – een overblijfsel van de oude lokale handelsroutes. Daal af in de Ferta River vallei en vervolg uw weg naar Foilmore.

 • Dag 6 Foilmore - Waterville

  22 km 6-8 Uur 850 Meter

  Vandaag hoeft u geen grote hoogten te beklimmen, maar deze wandeling kan toch wel één van de meer veeleisende van uw tocht zijn. Waterville is één van de meest westelijk gelegen plaatsjes van Ierland, en staat bekend om haar spectaculaire zonsondergangen. Let ook op het beeld van Charlie Chaplin, vlak naast het strand.

 • Dag 7 Waterville - Caherdaniel - Option 1/2

  13-16/28 km 4-5/7-10 Uur 350/960 Meter

  Vandaag heeft u twee opties:

  Option 1: 13-16km / 4-5 uur/ 350m

  Hallelujah! Na enkele dagen wandelen zouden uw voeten wel eens kunnen beslissen dat deze korte wandeling precies is wat de doctor heeft voorgeschreven. Met de Atlantische Oceaan aan uw rechterkant en het Curranemeer aan de linkerkant is dit een van Ierland’s mooiste kustwandelingen. Als u ervoor kiest om het Derrynane mass path te volgen kunt u zelfs uw tenen in de zee laten duiken op een van de prachtige stranden langs het pad. Overnachten in Waterville.

  Option 2: 28km / 7-10 uur/ 960m

  Bent u een flinke doorzetter en heeft u toevallig nog een beetje energie over? Dan zal deze grandioze route uw moeite ruimschoots vergoeden. Na het beklimmen van Windy Gap -het hoogste punt van de Kerry Way- daalt u zachtjes af naar Catherdaniel. Tijdens deze afdaling heeft u volop tijd om lekker te genieten van het indrukwekkende landschap.Overnachten in Waterville.

 • Dag 8 Vertrek uit Waterville

Meer informatie over de Kerry Way