• Dag 1 Aankomst in Annascaul

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Annascaul te maken.

 • Dag 2 Annascaul - Dingle Town

  22 km 5-7 Uur 410 Meter

  Vandaag wandelt u naar Dingle. Dit Gealtacht- stadje(Een Gaeltacht is een gebied in Ierland waarin de eerste taal niet Engels is maar Iers-Gaelic) staat bekend om haar muziek, cultuur en natuurlijk Fungi. Fungi is de vrolijke dolfijn die al sinds 1984 bezoekers begroet in de haven van Dingle.

 • Dag 3 Ventry - Slea Head

  11 km 3-5 Uur 310 Meter

  In de ochtend wordt u naar Ventry gebracht. Met deze wandeling waant u zich even in het ‘oude Ierland’, dankzij de combinatie van eeuwenoude forten (meer dan 2.500 jaar oud) met prachtige vergezichten over de mystieke Blasketeilanden – zichtbaar van de rotsen.

 • Dag 4 Slea Head - Ballyferriter

  16 km 4-5 Uur 230 Meter

  U vervolgt uw weg langs de Atlantische kust. Met deze wandeling trekt u steeds dieper het gebied van de Gealtacht in. Waar u prachtige en geïsoleerde stranden ontdekt en geniet van het fabelachtige landschap.

 • Dag 5 Ballyferriter - Cuas

  16 km 4-5 Uur 170 Meter

  De route van Ballyferriter naar Cuas brengt u langs één van de mooiste wandelingen langs de rotsachtige kust, die er in Ierland te vinden zijn. Terwijl u wandelt, lijkt het net of de dreigende top van Mount Brandon over u waakt.

 • Dag 6 Cuas - Cloghane

  22 km 6-8 Uur 720 Meter

  De beklimming over de schouder (berghelling onder de top van de berg) van Masatiompan is het meest steile gedeelte van de Dingle Way. Echter, het uitzicht is ongeëvenaard en zeker de moeite waard.

 • Dag 7 Cloghane - Scraggane Pier

  16 km 4-6 Uur 30 Meter

  Bij het verlaten van Cloghane, komt u aan op een schitterend strand. Dit strand is meer dan 10 km lang, en ligt aan de zijde van een smal schiereiland, dat uitsteekt in de richting van de “Seven Hogs” – een eilandengroep die ook bekend staat als de Magharees.

 • Dag 8 Scraggane Pier - Camp

  19 km 4-6 Uur 200 Meter

  Volg de oostkant van het schiereiland en loop door zand en duinen terug naar het plaatsje Castlegregory. Vervolg dan uw weg langs de kustlijn tot aan Camp.

 • Dag 9 Camp - Tralee*

  18 km 4-6 Uur 200 Meter

  De route van Camp brengt u langs de hellingen van het Slieve Mishgebergte naar Blennerville- het gebied waar Ierland’s grootste windmolen staat. Een pad langs het kanaal leidt u terug naar Tralee.

  * Vergeleken met de rest van de route, kan dit deel van het pad nogal modderig zijn. Er wordt momenteel gewerkt aan de kwaliteit van het wandelpad, maar deze verbeteringen zijn mogelijk nog niet in plaats ten tijde van uw wandeling.
 • Dag 10 Vertrek uit Tralee

Meer informatie over de Dingle Way