• Dag 1 Aankomst in Annascaul

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Annascaul te maken.

 • Dag 2 Annascaul - Dingle Town

  22 km 5-7 Uur 410 Meter

  Vandaag wandelt u naar Dingle. Dit Gealtacht- stadje(Een Gaeltacht is een gebied in Ierland waarin de eerste taal niet Engels is maar Iers-Gaelic) staat bekend om haar muziek, cultuur en natuurlijk Fungi. Fungi is de vrolijke dolfijn die al sinds 1984 bezoekers begroet in de haven van Dingle.

 • Dag 3 Dingle Town - Dunquin

  22 km 5-7 Uur 520 Meter

  Met deze wandeling waant u zich even in het ‘oude Ierland’, dankzij de combinatie van eeuwenoude forten (meer dan 2.500 jaar oud) met prachtige vergezichten over de mystieke Blasketeilanden – zichtbaar van de rotsen.

 • Dag 4 Dunquin - Cuas

  27 km 6-8 Uur 290 Meter

  U vervolgt uw weg langs de Atlantische kust. Met deze wandeling trekt u steeds dieper het gebied van de Gealtacht in. Waar u prachtige en geïsoleerde stranden ontdekt en geniet van het fabelachtige landschap.

 • Dag 5 Cuas - Cloghane

  22 km 6-8 Uur 720 Meter

  De beklimming over de schouder (berghelling onder de top van de berg) van Masatiompan is het meest steile gedeelte van de Dingle Way. Echter, het uitzicht is ongeëvenaard en zeker de moeite waard.

 • Dag 6 Cloghane - Scraggane Pier

  16 km 4-6 Uur 30 Meter

  Bij het verlaten van Cloghane, komt u aan op een schitterend strand. Dit strand is meer dan 10 km lang, en ligt aan de zijde van een smal schiereiland, dat uitsteekt in de richting van de “Seven Hogs” – een eilandengroep die ook bekend staat als de Magharees. Overnachten in Castlegregory.

 • Dag 7 Scraggane Pier - Camp

  19 km 4-6 Uur 100 Meter

  U wordt in de ochtend naar Scraggane Pier gereden. Volg de oostkant van het schiereiland en loop door zand en duinen terug naar het plaatsje Castlegregory. Vervolg dan uw weg langs de kustlijn tot aan Camp.

 • Dag 8 Vertrek uit Camp

Meer informatie over de Dingle Way