• Dag 1 Aankomst in Dingle

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Dingle stad te maken.

 • Dag 2 Dingle Town - Dunquin

  22 km 5-7 Uur 520 Meter

  De wandeling van vandaag is een van de hoogtepunten van de Dingle Way – een onvergetelijke route die je van het moderne Ierland naar het ‘oude land van mythen en legendes’ voert. Het biedt een prachtige strandwandeling, weidse uitzichten op de kust, vroegchristelijke ‘Bijenkorfhutten’, een fort uit de ijzertijd, de veel gefotografeerde pier bij Dunquin en adembenemende uitzichten vanaf de kliffen naar de mystieke Blasket-eilanden.

 • Dag 3 Dunquin - Cuas

  27 km 6-8 Uur 290 Meter

  U duikt steeds dieper in de Gaeltacht en volgt de route langs de Atlantische kust en enkele van de meest pittoreske en afgelegen stranden van Ierland. Bij de baai van Smerwick Harbour kunt u een optionele omweg maken om het beroemde Gallarus Oratorium te zien, de meest iconische vroegchristelijke kerk van Ierland. Loop vervolgens door langs een van de mooiste klifwandelingen in Ierland. Stop voor een drankje in de plaatselijke pub aan de kust, voordat de route u naar het kleine stadje Cuas leidt, terwijl de imposante top van Mount Brandon over elke stap waakt.

 • Dag 4 Vertrek uit Cuas

  In de ochtend wordt u naar Dingle Town afgezet. Er zijn regelmatige busdiensten vanuit Dingle Town. Op verzoek verschaffen we u graag meer gedetailleerde informatie.

Meer informatie over de Dingle Way