• Dag 1 Aankomst in Tralee

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Tralee te maken.

 • Dag 2 Tralee - Camp*

  18 km 4-6 Uur 300 Meter

  Als u een voetpad naast het kanaal volgt, dan komt u al snel langs de Blennerville- windmolen, voordat u het Slieve Mish-gebergte, met prachtige vergezichten over de Atlantische Oceaan, beklimt.

  * Vergeleken met de rest van de route, kan dit deel van het pad nogal modderig zijn. Er wordt momenteel gewerkt aan de kwaliteit van het wandelpad, maar deze verbeteringen zijn mogelijk nog niet in plaats ten tijde van uw wandeling.
 • Dag 3 Camp - Annascaul

  18 km 4-6 Uur 300 Meter

  Vandaag loopt u dwars door het hart van het schiereiland Dingle. Neem het ervan met een strandwandeling over het Inch Strand, voordat u verdergaat naar Annascaul – de geboorteplaats van de bekende poolreiziger Tom Crean.

 • Dag 4 Annascaul - Dingle Town

  22 km 5-7 Uur 410 Meter

  Vandaag wandelt u naar Dingle. Dit Gealtacht- stadje (Een Gaeltacht is een gebied in Ierland waarin de eerste taal niet Engels is maar Iers-Gaelic) staat bekend om haar muziek, cultuur en natuurlijk Fungi. Fungi is de vrolijke dolfijn die al sinds 1984 bezoekers begroet in de haven van Dingle.

 • Dag 5 Dingle Town - Dunquin

  22 km 5-7 Uur 520 Meter

  Met deze wandeling waant u zich even in het ‘oude Ierland’, dankzij de combinatie van eeuwenoude forten (meer dan 2.500 jaar oud) met prachtige vergezichten over de mystieke Blasketeilanden – zichtbaar van de rotsen.

 • Dag 6 Dunquin - Cuas

  27 km 6-8 Uur 290 Meter

  U vervolgt uw weg langs de Atlantische kust. Met deze wandeling trekt u steeds dieper het gebied van de Gealtacht in. Waar u prachtige en geïsoleerde stranden ontdekt en geniet van het fabelachtige landschap.

 • Dag 7 Cuas - Cloghane

  22 km 6-8 Uur 720 Meter

  De beklimming over de schouder (berghelling onder de top van de berg) van Masatiompan is het meest steile gedeelte van de Dingle Way. Echter, het uitzicht is ongeëvenaard en zeker de moeite waard.

 • Dag 8 Cloghane - Castlegregory

  28 km 6-8 Uur 100 Meter

  Bij het verlaten van Cloghane, komt u aan op een schitterend strand. Dit strand is meer dan 10 km lang, en ligt aan de zijde van een smal schiereiland, dat uitsteekt in de richting van de “Seven Hogs” – een eilandengroep die ook bekend staat als de Magharees.Volg de oostkant van het schiereiland en loop door zand en duinen terug naar het plaatsje Castlegregory.

 • Dag 9 Castlegregory - Tralee

  29 km 6-8 Uur 350 Meter

  Vervolg uw weg vanuit Castlegregory langs de kustlijn tot aan Camp. Vanuit Camp keert u terug naar het pad waar u op Dag 2 heeft gewandeld. Dit pad brengt u terug naar Tralee, aan de kant van het Slieve Mishgebergte.

 • Dag 10 Vertrek uit Tralee

Meer informatie over de Dingle Way