• Dag 1 Aankomst in Liscannor

  Bij aankomst maakt u gebruik van het openbaar vervoer voor uw reis naar Liscannor. U ontvangt van ons de benodigde informatie.

 • Dag 2 Liscannor - Doolin

  18 km 4-6 Uur 240 Meter

  Vanaf de eerste wandeldag zal de Burren Way u aangenaam verrassen. Het pad voert langs de kust, met uitzicht op de baai van Liscannor, en leidt dan verder omhoog naar het zuidelijk punt van de wereldberoemde Kliffen van Moher. Vanaf hier heeft u een adembenemend zicht op de kliffen die meer dan 200m hoog verticaal oprijzen uit de zee. De wandeling voert vervolgens gedurende 10 kilometer langs de kliffen en u wandelt over één van de meest spectaculaire kustpaden in Europa, totdat u aankomt in het kleine dorpje Doolin, dat bekend staat om de Ierse livemuziek.

 • Dag 3 Doolin - Fanore

  18 km 4-6 Uur 250 Meter

  Er is de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Doolin grot en haar Grote Stalactiet alvorens de tocht verder te zetten door het rustige landelijke landschap bij Lisdoonvarna. Na een zachte klim over de helling van Slieve Elva geniet u van een grandioos zicht op de Atlantische kust en de Araneilanden. U eindigt deze dag bij het mooie strand van Fanore.

 • Dag 4 Fanore - Ballyvaughan

  21/26 km 5-7 Uur 250 Meter

  Via een oude ‘Green Road’ komt u bij het desolate Black Head, waar u geniet van een schitterend uitzicht op de Galway baai. De route loopt verder via een smal pad langs de kliffen alvorens het uitkomt op een oud kerkpad, dat naar de groene Gleninagh vallei leidt. Nadat u het 16de eeuwse Newtown Castle gepasseerd heeft, doorkruist u velden en bossen alvorens aan te komen in Ballyvaughan, waar u de nacht doorbrengt.

 • Dag 5 VErtrek uit Ballyvaughan

Meer informatie over de Burren Way