• Dag 1 Aankomst in Castletownbere

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Castletownbere te maken.

 • Dag 2 Bere Island

  14/24 km 4-6/6-8 Uur 400/500 Meter

  Na een korte overtocht (15 minuten) met de veerboot door de beschutte haven, komt u aan op het eiland Bere. Er zijn twee lusvormige paden op het eiland. U kunt zelf bepalen hoe ver u wilt lopen.

 • Dag 3 Castletownbere - Eyeries

  27 km 7-9 Uur 935 Meter

  Wandel langs oude landweggetjes die u eerst door een bosrijke omgeving, en dan omhoog, in het Slieve Mishkishgebergte leiden, voordat u afdaalt via een oude kopermijn – die buiten gebruik is – naar het  kleurrijke dorpje Allihies.Dan wandelt u langs oude weggetjes, voorbij het gehucht Urhan, voordat u bij uw bestemming aankomt die uitkijkt over Coulagh Bay.

 • Dag 4 Eyeries - Lauragh

  27 km 6-8 Uur 350 Meter

  Volg het prachtige pad vanuit Eyeries langs Coulagh Bay, voordat u landinwaarts gaat naar het dorpje Ardgroom. Vanhieruit steekt u de Croanshagh River over voordat u het schilderachtige dorpje Lauragh bereikt

 • Dag 5 Lauragh - Kenmare

  24 km 6-8 Uur 550 Meter

  Vandaag komt u aan in de imposante omgeving van het Inchaquinmeer – lang beschouwd als een van de mooiste plekken van het land. Hier klimt u naar een andere bergpas voordat u afdaalt naar het drukke stadje Kenmare.

 • Dag 6 Kenmare - Glengarriff

  24/27 km 6-8 Uur 550 Meter

  Vandaag kunt u kiezen uit twee wandelingen. Voor de kortste route slaat u vanuit Kenmare linksaf en volgt u oude wegen tot aan het dorpje Bunane. In plaats daarvan kunt u ook teruggaan naar de Dromoghtyriviervallei, voordat u steil omhoog klimt naar een bergpas in de Caha Mountains. Daal af in Glengariff.

 • Dag 7 Vertrek uit Glengarriff

Meer informatie over de Beara Way