• Dag 1 Aankomst in Cheltenham

  Gebruik vanaf de plek van aankomst de openbaar vervoersinformatie die wij u verstrekken om uw reis naar Cheltenham te beginnen.

 • Dag 2 Leckhampton Hill - Painswick

  20 km 5-7 Uur 490 Meter

  Vroeg op de dag loopt u door Crickley Hill Country Park met een prachtig uitzicht vanaf de helling op de vlakten beneden. De stille wandelaar heeft een goede kans om enkele van de wilde herten die rond de majestueuze beuk bossen dicht bij Birdlip zwerven, te spotten. Het pad daalt af via een golfbaan naar het pittoreske stadje Painswick.

 • Dag 3 Painswick - Dursley

  27/30 km 7-11 Uur 770/880 Meter

  Vandaag, na eerst een paar kilometer lopen door een open landschap, leidt het pad u door enkele van de prachtige bosrijke gebieden op de Cotswold Way. Neem de tijd voor het verkennen van de 5000 jaar oude begraafplaatsen bij Nympsfield, met spectaculair uitzicht op de Severn Valley.

 • Dag 4 Dursley - Hillesley

  20 km 5-7 Uur 550 Meter

  Een steile beklimming vanuit Dursley in de ochtend met meer prachtig uitzichten, deze keer op de Severn Estuary. Verder naar Noord Nibley, passeert u een monument gewijd aan de nagedachtenis van William Tyndale – een plaatselijke bekendheid die verantwoordelijk is voor de Engelse vertaling van de Bijbel in de 16e eeuw.

 • Dag 5 Hillesley - Cold Ashton

  26 km 7-9 Uur 445 Meter

  Stelt u zich voor hoe sommige van de rijkste mensen van Engeland leven als u langs de uitgestrekte landgoederen van twee prachtige oude graafschapswoningen in Dodington Park en Dyrham Park loopt. De gronden zijn prachtig om doorheen te wandelen en misschien hebt u het geluk om herten, konijnen en zelfs vossen op de route tegen te komen.

 • Dag 6 Cold Ashton - Bath

  17 km 4-6 Uur 310 Meter

  Vandaag brengt de wandeling u over een slagveld waar, in 1643, honderden Engels soldaten stierven tijdens de strijd in de Engelse Burgeroorlog. Vanuit deze mooie, maar op de een of andere manier angstaanjagende, plek daalt u af naar de majestueuze stad Bath. De reis eindigt bij het toepassend spectaculaire Bath Abbey naast de Romeinse baden – een geweldig einde van een geweldige wandeling!

 • Dag 7 Vertrek uit Bath

Meer informatie over de Cotswold Way