• Dag 1 Aankomst in Chipping Campden

  Gebruik vanaf de plek van aankomst de openbaar vervoersinformatie die wij u verstrekken om uw reis naar Chipping Campden te beginnen.

  Let op: Er zijn op zondag geen busverbindingen tussen Moreton-in-Marsh en Chipping Campden dus u moet een korte taxirit maken.
 • Dag 2 Chipping Campden - Stanton

  17 km 4-6 Uur 410 Meter

  Het typische Cotswold dorp staat bol van geschiedenis, het is prachtig onderhouden en staat vol met prachtige oude gebouwen – Chipping Campden, Broadway en Stanton hebben dit allemaal. Andere hoogtepunten zijn prachtige uitzichten op de Severn Valley in Wales van Dover’s Hill en de vele oude bomen die u passeert op de route.

 • Dag 3 Stanton - Winchcombe

  13 km 3-4 Uur 270 Meter

  Een dag vol historische schatten voor u om te ontdekken. De oude ruïnes van een cisterciënzer klooster in Hailes, de bekroonde tuinen en banden met de Koninklijke Familie bij Sudeley Castle, niet ver van het pad bij Winchcombe, zijn beide prachtige voorbeelden van de rijke geschiedenis van de regio.

 • Dag 4 Winchcombe - Dowdeswell

  18 km 4-6 Uur 450 Meter

  Weids uitzicht vanaf de top van Cleeve Common (op 317m – het hoogste punt van de wandeling) waar de Brecon Beacons in Wales zichtbaar zijn op een heldere dag. Een groot deel van de dag wordt boven op de helling besteed, dus er zal geen tekort aan geweldige fotomomenten zijn.

 • Dag 5 Dowdeswell - Birdlip

  17 km 4-6 Uur 430 Meter

  Er zijn enkele prachtige bospaden op de wandeling van vandaag. Lineover Wood, waar sommige bomen soms meer dan 700 jaar oud zijn is bijzonder indrukwekkend. Tegen het einde van de dag, loopt u door Crickley Hill Country Park met een prachtig uitzicht vanaf de helling op de vlakten beneden.

 • Dag 6 Vertrek uit Birdlip

Meer informatie over de Cotswold Way