• Dag 1 Aankomst in Chipping Campden

  Gebruik vanaf de plek van aankomst de openbaar vervoersinformatie die wij u verstrekken om uw reis naar Chipping Campden te beginnen.

  Let op: Er zijn op zondag geen busverbindingen tussen Moreton-in-Marsh en Chipping Campden dus u moet een korte taxirit maken.
 • Dag 2 Chipping Campden - Stanton

  17 km 4-6 Uur 410 Meter

  Het typische Cotswold dorp staat bol van geschiedenis, het is prachtig onderhouden en staat vol met prachtige oude gebouwen – Chipping Campden, Broadway en Stanton hebben dit allemaal. Andere hoogtepunten zijn prachtige uitzichten op de Severn Valley in Wales van Dover’s Hill en de vele oude bomen die u passeert op de route.

 • Dag 3 Stanton - Cleeve Hill

  22 km 5-8 Uur 560 Meter

  Een dag vol historische schatten voor u om te ontdekken. De oude ruïnes van een cisterciënzer klooster in Hailes en Sudeley Castle, niet ver van het pad bij Winchcombe, zijn beide prachtige voorbeelden van de rijke geschiedenis van de regio. Echter, wellicht het hoogtepunt van deze wandeling, is een ongelooflijk goed bewaarde begraafplaats van meer dan 5000 jaar oud bij Belas Knap.

 • Dag 4 Cleeve Hill - Leckhampton Hill

  18 km 4-6 Uur 460 Meter

  Weids uitzicht vanaf de top van Cleeve Common (op 317m – het hoogste punt van de wandeling) waar de Brecon Beacons in Wales zichtbaar zijn op een heldere dag. Lineover Wood, waar sommige bomen soms meer dan 700 jaar oud zijn is bijzonder indrukwekkend.

 • Dag 5 Leckhampton Hill - Painswick

  20 km 5-7 Uur 490 Meter

  Vroeg op de dag, loopt u door Crickley Hill Country Park met een prachtig uitzicht vanaf de helling op de vlakten beneden. De stille wandelaar heeft een goede kans om enkele van de wilde herten die rond de majestueuze beuk bossen dicht bij Birdlip zwerven, te spotten. Het pad daalt af via een golfbaan naar het pittoreske stadje Painswick.

 • Dag 6 Vertrek uit Painswick

Meer informatie over de Cotswold Way