Richard Davis Hillwalk Tours

Richard is afkomstig uit Galway, aan de westkust van Ierland, en groeide op op een kleine landelijke boerderij in North Galway. Met een aanstekelijke liefde voor reizen bracht hij veel van zijn vrije tijd (en geld!) door als student die door heel Europa en daarbuiten reisde. Na zijn universiteit studie, te midden van een economische recessie, stak hij stokken op en verliet hij Galway om in Belfast in Noord-Ierland te gaan wonen. Sommigen zeggen dat het werk hem naar Belfast bracht, terwijl anderen zeggen dat het liefde was (zijn toenmalige vriendin, nu vrouw, woonde daar toen!) … we laten jullie beslissen welke!  🙂 Terwijl hij in Belfast was werd hij weer student, aan de universiteit om reizen en toerisme te studeren, en toen de gelegenheid zich voordeed om zich bij Hillwalk Tours aan te sluiten en terug te keren naar zijn inheemse Galway, kon hij het gewoon niet laten dat te doen!

Als Business Innovation Manager is Richard in wezen onze softwaregoeroe! Om u de best mogelijke service te bieden en ons te helpen al uw boekingen te beheren, gebruiken we ‘TOMAS’; ons eigen speciaal gebouwde softwaresysteem. Richard was verantwoordelijk voor het beheer van de ontwikkeling van ‘TOMAS’ en besteedt nu zijn tijd om ervoor te zorgen dat de wielen netjes blijven draaien terwijl hij ook op zoek is naar manieren om uw ervaring te verbeteren en een nog mooiere ervaring te creëren.

Buiten Hillwalk Tours zul je Richard waarschijnlijk vinden in het plaatselijke voetbalstadion ter ondersteuning van zijn geliefde Galway United, of zelf wat  voetbal spelende en zich afvragen waarom Barcelona hem nooit heeft gezocht! Hij besteedt ook veel tijd aan reizen door heel Ierland, of het nu gaat om muziekconcerten, een staycation, het bezoeken van de ouders van zijn vrouw in Derry of het bezoeken van zijn eigen ouders (waar hij ook snel de laarzen aan krijgt en gaat boeren !). En voor een goede chill out, vind je hem op de bank, pizza in de hand, kijkend naar de nieuwste en beste films of tv-series.

De Hillwalk Tour die hij zou kiezen Cotswold Way
Het wandeltocht niveau die hij zou kiezen Gentle
Het item dat hij zou meenemen op een wandeltocht Wandelstokken!