Rebekka Bloomer Hillwalk Tours

Rebekka groeide tweetalig op, in een klein dorpje in de buurt van München in Beieren, Zuid-Duitsland. Ze bracht het grootste deel van haar tijd door op de boerderij van haar oppa’s en buitenshuis. Van jongs af aan werd ze verliefd op Ierland en de prachtige landschappen van het land. Bovenal maakte de vriendelijkheid en gastvrijheid van Ierse mensen indruk op haar en het was haar droom om op een bepaald moment in haar leven naar Ierland te verhuizen. Deze droom kwam uit toen ze haar Ierse echtgenoot ontmoette. Het organiseren van reizen voor familie en vrienden naar Ierland werd haar eigen kleine handelsmerk en dus was de functie bij Hillwalk Tours de perfecte gelegenheid om al haar reis- en werkervaringen in het toerisme samen te brengen!

Als marketingcoördinator beheert Rebekka onze sociale mediakanalen, creëert ze het inspirerende inhoud voor verschillende marketingactiviteiten en plant ze beurzen. Interactief omgaan met klanten en Hillwalk Tours persoonlijk promoten, is waar ze het meest van houdt, dus als je haar op beurzen ziet, zeg dan hallo😃

Als ze geen wandeltochten promoot, zingt Rebekka graag in het Galway Gospel Choir, maakt ze roadtrips en loopt ze langs de Wild Atlantic Way, bezoekt ze verschillende Europese steden en juicht ze haar favoriete voetbalclub Bayern München toe (beste team ooit!). Door verschillende soorten Duits brood en gebakken producten te bakken (lecker😍), houdt ze niet alleen haar Beierse wortels in stand, die voor haar erg belangrijk zijn, maar creëert ze ook (soms) gelukkige proeverijen voor iedereen op kantoor!

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Dingle Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Chocolade 🍫