Nóirín Gillespie Hillwalk Tours

Nóirín groeide op in Galway, aan de westkust van Ierland naast de zee, en keerde hier terug na haar studie in Cork en Keulen. Nóirín komt uit een lange rij Scouts, dus haar interesse in het buitenleven komt al op jonge leeftijd voort. Een van haar meest levendige vroege herinneringen betreft kamperen in Zweden en Denemarken als een kind en zwemmen in de zee in het midden van de nacht onder de middernachtzon. Nóirín is al een aantal jaren betrokken bij de toeristische sector en bij het naar Ierland brengen van mensen. Met deze ervaring en interesse in duurzame, groene industrieën in Ierland was het aansluiten bij Hillwalk Tours in 2012 een natuurlijke ontwikkeling voor haar.

Als onze Head of Customer Experience leidt Noirin een divers en multicultureel team van organisatorische tovenaars, logistieke ninja’s en servicefanaten die ernaar streven onze klanten de hoogste niveaus van zorg en advies te bieden met betrekking tot onze reizen, boekingen en alle binnenkomende vragen – eigenlijk al die vriendelijke, behulpzame mensen waarmee je spreekt als je ons op kantoor belt of via e-mail met ons communiceert. Ze besteedt ook veel  tijdplanning aan de toekomst van haar team en zorgt ervoor dat het voldoende middelen heeft om te voldoen aan de eisen van ons groeiende klantenbestand en nieuwe regio’s. Het algemene doel van Noirin is om door te gaan met het creëren van ervaringen die mensen blij maken, of dat nu voor haar teamleden, klanten of leveranciers is.

Nu geniet Nóirín in haar vrije tijd van yoga en joggen en leest ze een goed boek voor het vuur. Ze houdt ook van zwemmen in de Atlantische zee en kajakken op de rivier de Corrib. Noirin houdt van reizen en houdt van niets liever dan een wandelvakantie combineren met het strand!

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen South West Coast Path
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gentle
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Zonnecreme en een waterdichte jas!