James McDonald Hillwalk Tours

James komt oorspronkelijk uit Laois, een overwegend vlak landschap en de meest geheel door land omgeven provincie van Ierland. James is altijd al gepassioneerd geweest door het buitenleven en bracht vele zomers van zijn jeugd door met werken in de veenmoerassen van de Midlands en wandelen door de Slieve Bloom bergketen. Hij heeft de afgelopen 15 jaar in Cork doorgebracht, waar hij eerst een BMus in muziek studeerde en vervolgens een HDip in geografische studies aan UCC.

James heeft zijn buitenkennis verdiept door cursussen bergvaardigheden 1 en 2 te volgen en heeft ook zijn innerlijke kennis uitgebreid door zich te kwalificeren als yogaleraar en te certificeren als een beoefenaar van sound healing. Hij ontdekte zijn liefde voor reizen in deze tijd, op avontuur in de wildernis van Sri Lanka, Bali en Thailand. Hij is nu een trotse Kerryman en verheugd zich er in om in het meest bergachtige gedeelte van Ierland te wonen, omringd door de MacGillicuddy Reeks bergketen.

Als onze Customer Experience Route Manager kan James zijn diepe verbinding met het buitenleven en zijn passie voor de klantreis samensmelten. Wandelen kan het perfecte voertuig zijn voor welzijn door beweging en onderdompeling in de natuur; dit is precies wat hij tijdens elke wandeling wil creëren. James loopt letterlijk de klantwandelingen op paden om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke ervaring bieden voor elke persoon, bij elke stap.

James is ook een liefhebber van duursporten, wat betekent dat hij ervan houdt om heel langzaam lange afstanden af te leggen, constant te eten en regelmatig te stoppen voor koffie! Hij houdt van yoga, meditatie en het uitvoeren van sound healing met een veelheid aan meditatieve muziekinstrumenten.

De Hillwalk Tour die hij zou kiezen Speyside Way Whiskey Trial
Het wandeltocht niveau die hij zou kiezen Gemiddeld
Het item dat hij zou meenemen op een wandeltocht Audible