Hauke Steinberg Hillwalk Tours

Hauke ​​groeide op in het noorden van Duitsland tussen de Baltische Zee en de Noordzee. Zijn grote liefde voor Ierland deed hem besluiten zijn studie Aardrijkskunde af te sluiten met een jaar aan het Trinity College in Dublin. Dat was in 1996 en Hauke ​​lijkt te zijn vergeten  weer terug naar huis in Duitsland te gaan. Na een paar jaar in een ingenieursbureau wisselde hij van carrière om toeristen de schoonheid van Ierland als gids te laten zien. In die tijd heeft hij ook een opleiding tot trailinspecteur gevolgd, waarbij hij de kwaliteit heeft gecontroleerd van de wandelroutes waar onze klanten op lopen als ze naar Ierland komen. Bedankt Hauke! Hauke ​​is een fervent wandelaar sinds zijn universiteitsdagen en hij hielp zelfs om een ​​‘After Office Walking Club’ op het werk te runnen. Hij heeft over de hele wereld gereisd en heeft op vijf continenten gewandeld.

Dit bleek allemaal de perfecte voorbereiding te zijn voor Hauke ​​om lid te worden van het Hillwalk Tours-team. Als productspecialist gebruikt hij zijn kennis van wandelen, toerisme en onze paden om ervoor te zorgen dat onze bestaande en nieuwe reizen zo goed mogelijk zijn. Hij doet dit samen met zijn teamgenoten in het Product Team die de paden bewandelen, B&B’s controleren, nieuwe tours instellen, reageren op feedback van klanten en die altijd in contact staan ​​met de mensen die de paden beheren waarop onze tours lopen.

Als hij niet op pad is, kun je Hauke ​​vaak vinden in een Ierse pub waar hij traditionele muziek speelt op de Ierse fluit, tinnen fluit of bodhrán (een Ierse trommel) – als je geluk hebt, gaat hij zelfs een lied voor je zingen! Een andere passie van Hauke ​​is fotografie en hij is een volleerd landschaps- en natuurfotograaf. Bekijk zijn foto’s op www.haukesteinberg.com

De Hillwalk Tour die hij zou kiezen Hadrian’s Wall Path
Het wandeltocht niveau die hij zou kiezen Gemiddeld
Het item dat hij zou meenemen op een wandeltocht Een camera 📸