Eimear O’ Connor Hillwalk Tours

Eimear komt uit Belfast, Noord-Ierland en denkt dat dit is waar ze leerde vertrouwen op haar intuïtie en instinct! Als kind genoot ze van gezinsvakanties in Europa en twee maanden lang liep ze elke zomer wild in Narin, Donegal; een plek waar ze nog steeds elk jaar naar terugkeert. Ze werd altijd aangemoedigd om haar nieuwsgierigheid en liefde voor reizen te volgen en ging op jonge leeftijd op stap om haar weg te vinden. Ze studeerde in Londen en vervolgde daarna haar opleiding in Boston voordat ze zich vestigde en een aantal jaren werkte in NYC. Gedurende deze tijd reisde ze door de Verenigde Staten, maar vond altijd tijd voor de zonnevlekken; Bermuda en de Florida Keys onder haar favorieten. Uiteindelijk op weg terug naar Ierland, vestigde Eimear zich in Galway (omdat ze aan zee kon wonen) en vond haar ideale bedrijf, Hillwalk Tours.

Hoewel Eimear officieel ons hoofd Personeelszaken is, zegt ze dat ze in werkelijkheid onze un-officieuze advocaat, diplomaat, leraar, psycholoog, counselor, recruiter, evenementenplanner en vredesmaker is 😊. Ze is gepassioneerd over het werknemerswelzijn en het creëren van een positieve werkomgeving, dus de kans is groot dat die relaxte en gelukkige werknemers waarmee je contact hebt, net een yogasessie hebben afgerond of een massage hebben gehad!

Wanneer ze niet op werk is, veranderd Eimear in moeder, dus dan zie je haar aan de kant van een veld  waarschijnlijk bij Gaelic voetbal, hockey of voetbalwedstrijden, of je ziet haar rondvliegen in haar auto met drop-offs en pick-ups. Haar ‘me-time’ wordt besteed aan yogalates en wandelen (als het niet regent), en genieten van tijd en wijn met familie en goede vrienden! Eimear houdt nog steeds van reizen en is nooit ver van haar hoofd, waar naar toe?

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen South West Coast Path
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Zonnebril 😎