Clara Oberle Hillwalk Tours

Clara komt oorspronkelijk uit het oosten van Frankrijk. Tijdens haar jeugd ging ze vaak met haar ouders wandelen, kanoën en kamperen in haar regio, wat haar een diepe liefde en respect voor de natuur bijbracht. Nadat ze haar school had afgerond, deed ze enige tijd vrijwilligerswerk op biologische boerderijen, tuinen en duurzame gemeenschappen in Noorwegen en Ierland. Je kan zeggen dat Clara verliefd werd op Ierland omdat ze kort daarna naar Galway verhuisde en een bachelordiploma in Engels en psychologische studies voltooide, evenals een Masters in Engels. Zelfs tijdens haar studie was haar interesse voor het buitenleven nooit te groot, aangezien haar afstudeerscriptie zich voornamelijk richtte op The Call of the Wild van Jack London (haar favoriete boek!).

Clara was al lang op zoek naar de ideale plek om te werken waar ze zich echt kon aansluiten bij de ervaring die haar klanten werd geboden. Dit bracht haar bij Hillwalk Tours! Als onze Business Support Specialist draagt Clara vele hoeden in het bedrijf. Ze is er om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt met onze leveranciers en ze werkt samen met Eimear, ons hoofd Human Resources, om ervoor te zorgen dat onze medewerkers ook tevreden blijven!

Buiten haar werk zul je Clara waarschijnlijk opgerold vinden met een boek, een podcast of Netflix (laten we eerlijk zijn) en een chai latte (haar favoriete drankje!) Omdat ze gewoon van gezelligheid houdt. Ze houdt ook van wandelen en tijd doorbrengen met dierbaren. Clara is ook erg gepassioneerd door geestelijke gezondheid en alles wat met psychologie en mindfulness te maken heeft.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Dingle Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gentle
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Water!