Ciara Keane Hillwalk Tours

Ciara, geboren in Galway, groeide op aan de prachtige westkust van Ierland en bracht als kind haar zomers door met kamperen op Achill Island of avonturen beleven langs de Wild Atlantic Way. Ciara studeerde af aan de Nationale Universiteit in Galway met een Bachelor of Commerce, ging daarna werken en door met studeren en behaalde haar MSc in Marketing Practice. Met een achtergrond in marketing, verkoop, evenementenbeheer en public relations, werkte Ciara 5 jaar in hotels om haar carrière in de Ierse toeristenindustrie te vervolgen.

Door haar kennis te combineren met een liefde voor wandelen en het verkennen van wat Galway en omgeving te bieden heeft, kwam Ciara bij het dynamische Hillwalk Tours-team als Customer Experience Specialist. Naast het samenwerken met leveranciers langs de wandelroutes, houdt ze zich voornamelijk bezig met het helpen van klanten bij het plannen van hun wandeltochten door heel Ierland, het VK en Spanje. Ze geniet van het maken en beheren van deze tours, vanaf de eerste aanvraag tot het ontvangen van feedback na de tour. Het beste deel van haar rol is het adviseren over de beste plaatsen om te bezoeken en het ondersteunen van klanten die deze ongelooflijke ervaringen van hun bucketlist willen afvinken – nu moet ze er zelf ook nog even een paar aanvinken!

Buiten haar werk houdt Ciara van wandelen met haar hond (of wat dan ook te doen met haar hond!), foto’s maken, lezen, roadtrips maken, naar podcasts luisteren en haar favoriete band Pearl Jam live zien door heel Europa in prachtige steden als Praag en Berlijn. Ze bezoekt ook graag haar favoriete stad, Edinburgh, en houdt van comedy-optredens, samen met goed gezelschap en een lekker glaasje Guinness.

Comments

comments

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Dingle Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een camera 📸