Anthony Barrett Hillwalk Tours

Anthony komt uit County Mayo in het westen van Ierland. Zijn intrede in de toerismebranche was onmiddellijk, want zijn ouders opende een  Bed & Breakfast in hetzelfde jaar dat hij werd geboren. Na jarenlang Ierse muziek te hebben gespeeld voor nietsvermoedende gasten met zijn broer en zus, terwijl hij hoorde over de fascinerende plaatsen waar ze in ruil vandaan kwamen, was het waarschijnlijk niet verwonderlijk dat hij na het voltooien van een studie in bedrijfskunde een avontuur van 15 maanden maakte  over de hele wereld, op zoek naar de beste bezienswaardigheden, ervaringen en voetbalstadions die het te bieden had. Bij zijn thuiskomst zocht hij een terugkeer naar de toeristenindustrie om anderen te helpen echt onvergetelijke reiservaringen te vinden en kort daarna vond Anthony de perfecte gelegenheid met een klein bedrijf dat wandeltochten in Ierland verkocht. Een bedrijf dat later zou uitgroeien tot Hillwalk Tours.

Als Managing Director is het de taak van Anthony om ervoor te zorgen dat Hillwalk Tours trouw blijft aan zijn doelstelling om dagelijks ‘ervaringen te creëren die mensen gelukkig maken’, waarbij ‘mensen’ vooral verwijst naar onze klanten, leveranciers en teamleden. Hij tekent ook de financiën af om ervoor te zorgen dat het bedrijf deze doelen op een haalbare manier bereikt.

Buiten het werk, geloof het of niet, geniet Anthony van wandelen en vooral het organiseren van groepen van zijn familie of vrienden om enkele van onze Hillwalk Tours wandelingen te voltooien. Hij houdt ook nog steeds van Ierse muziek en woont nu in Ennis, County Clare, bekend als “de traditionele Ierse muziek hoofdstad van Ierland”. Ten slotte geniet hij ervan alle sporten te bekijken.  Enkele van zijn favoriete teams die hij volgt, zijn de de ‘vervloekte’ Mayo Gaelic voetballers, de (nog) niet officieel vervloekte San Francisco 49ers en de Clare Hurlers (die werden vervloekt door een heks genaamd Biddy Early maar deze vloek werd gelukkig gebroken in 1995 toen ze de All-Ireland Finale wonnen).

De Hillwalk Tour die hij zou kiezen Kerry Way
Het wandeltocht niveau die hij zou kiezen Gemiddeld
Het item dat hij zou meenemen op een wandeltocht Zonnecreme 🌞