• Dag 1 Aankomst in Arzua

  Volg de informatie die wij verschaffen om met het openbaar vervoer naar het beginpunt Arzua te reizen.

 • Dag 2 Arzua - A Rua

  18 km 4-6 Uur 380 Meter

  Als andere Camino routes zich samenvoegen met de Camino Frances route, deelt u de wandeling naar Santiago met steeds meer andere pelgrims. De weg leidt door traditionele boerendorpjes en, als de vegetatie steeds meer mediterraans aandoet, maken de eiken- en kastanjebomen van oost-Galicië geleidelijk plaats voor eucalyptus- en pijnboomwouden, met hier en daar zelfs een palmboom. Verblijf en ontspan in het vredige A Rua en bereid u voor op het vervolg van de reis naar Santiago de Compostela morgen.

 • Dag 3 A Rua - Lavacolla

  11 km 3-4 Uur 270 Meter

  De op een na laatste dag van de Camino brengt u wederom door kleine dorpjes, beboste gebieden en open platteland, langs rustige paden en sporen. Niet ver van Santiago komt u aan bij het dorpje Lavacolla, waar pelgrims zich naar verluidt wasten na een reis van vele weken of maanden. Volgens de traditie namen zij een bad in het riviertje om zich te reinigen voor hun aankomst in Santiago.

 • Dag 4 Lavacolla - Santiago de Compostela

  10 km 3-4 Uur 190 Meter

  Vanaf Lavacolla bereikt de Camino Frances algauw de top van de Monte do Gozo, de Heuvel van Vreugde. Vanaf hier hebben pelgrims voor het eerst uitzicht op hun bestemming, de puntige torens van de kathedraal van Santiago de Compostela. Het laatste deel van de wandeling leidt door middeleeuwse straten en langs grootse pleinen, fonteinen, paleizen en kerken, tot u aankomt bij de magnifieke kathedraal.

 • Dag 5 Vertrek van Santiago de Compostela

  Er zijn regelmatige vluchten van Santiago Airport, alsmede bus- en treindiensten tussen Santiago en andere Spaanse steden en luchthavens. Gedetailleerde reisinformatie wordt verleend na uw boeking.

Meer informatie over de Camino Frances