• Dag 1 Aankomst in Melide

  Volg de informatie die wij verschaffen om met het openbaar vervoer naar het beginpunt Melide te reizen.

 • Dag 2 Melide - Arzua

  14.5 km 4-5 Uur 320 Meter

  Nog een dag van aangenaam en rustig wandelen, langs drie ondiepe riviervalleien en voornamelijk over beschaduwde bospaden. Cafés en picknickplaatsen langs de rivier zijn perfect voor een pauze. In Ribadiso leidt de weg langs een middeleeuws pelgrimshostel, een van de oudste hostels langs de Camino die nog in gebruik zijn. De dag eindigt vlakbij de veertiende-eeuwse kapel van La Magdalena in het plaatsje Arzua, dat bekend staat om de lokale kaas.

 • Dag 3 Arzua - A Rua

  18 km 5-7 Uur 380 Meter

  Als andere Camino routes zich samenvoegen met de Camino Frances route, deelt u de wandeling naar Santiago met steeds meer andere pelgrims. De route leidt door ouderwetse boerendorpjes en, als de vegetatie steeds meer mediterraans wordt, maken de kastanjebomen van oost-Galicië geleidelijk plaats voor eucalyptus- en pijnboomwouden met hier en daar zelfs een palmboom. Verblijf en ontspan in het vredige A Rua en bereid u voor op het vervolg van de reis naar Santiago de Compostela morgen.

 • Dag 4 A Rua - Santiago de Compostela

  21 km 5-7 Uur 460 Meter

  De laatste dag van de Camino brengt u wederom door kleine dorpjes, beboste gebieden en open platteland, langs stille paden en sporen. Niet ver van Santiago voert de Camino door Lavacolla, waar pelgrims zich vroeger wasten na weken of maanden gereisd te hebben. Het laatste deel van de wandeling leidt door de middeleeuwse straten van de oude stad Santiago de Compostela – langs grootse pleinen, fonteinen, paleizen en kerken – tot het eindpunt bij de Praza do Obradoiro en de grandioze kathedraal van Santiago.

 • Dag 5 Vertrek van Santiago de Compostela

  Er zijn regelmatige vluchten van Santiago Airport, alsmede bus- en treindiensten tussen Santiago en andere Spaanse steden en luchthavens. Gedetailleerde reisinformatie wordt verleend na uw boeking.

Meer informatie over de Camino Frances