• Dag 1 Aankomst in Aberlour

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Aberlour te maken.

 • Dag 2 Dufftown Loop

  20 km 5-7 Uur 330 Meter

  Glenfiddich is één van de meest bekende Schotse malt whisky’s. Deze whisky staat over de hele wereld bekend om zijn kwaliteit. Door een gelukkig toeval passeert de wandeling vandaag de voordeur van de distilleerderij, waar deze whisky wordt gemaakt. Ga zeker even naar binnen voor een rondleiding en proeverij.

 • Dag 3 Aberlour - Ballindalloch

  16 km 4-5 Uur 120 Meter

  Wanneer u het pad van een oude spoorlijn, die ooit zo westelijk als Grantown-on-Spey liep, volgt, is het geen verrassing dat u een aantal overblijfselen van de spoorlijn zult passeren; van oude bruggen naar ongebruikte signalen en verlaten platforms. Een interessante en gevarieerde wandeling.

 • Dag 4 Tomintoul - Glenlivet

  14 km 4-5 Uur 345 Meter

  Transfer naar Tomintoul in de ochtend. Breng een bezoek aan “the Whisky Castle” winkel in Tomintoul waar u de grootste fles whisky van de wereld en een aantal van de meest zeldzame malts zult vinden. Drink niet te veel aangezien de zwaarste klim op de route (naar Carn Daimh – 570m) aan de beurt is. Maar het uitzicht is spectaculair. Eindig de dag in de wereldberoemde Glenlivet distilleerderij. Overnachting in Ballindalloch.

 • Dag 5 Vertrek vanuit Ballindalloch

Meer informatie over de Speyside Way Whisky Trail