• Dag 1 Aankomst in Ballindalloch

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Ballindalloch te maken.

 • Dag 2 Tomintoul - Ballindalloch

  23 km 6-8 Uur 645 Meter

  Transfer naar Tomintoul in de ochtend. Breng een bezoek aan de Whisky Castle winkel in Tomintoul waar u de grootste fles whisky van de wereld en een aantal van de meest zeldzame malts zult vinden. Drink niet te veel aangezien de zwaarste klim op de route (naar Carn Daimh – 570m) aan de beurt is. Maar het uitzicht is spectaculair. Stap de wereldberoemde Glenlivet distilleerderij binnen voordat u de wandeling eindigt met een klim over de heuvel van Deskie. Overnachting in Ballindalloch.

 • Dag 3 Ballindalloch - Grantown-on-Spey

  24 km 6-8 Uur 555 Meter

  Glooiende heuvels en bospaden karakteriseren de wandeling van vandaag. U passeert een prachtig oud station in Cromdale, dat prachtig is gerestaureerd. Houd de ogen open voor eekhoorns, herten en konijnen. Een mooie wandeling door Anagach Wood neemt u mee naar het mooie stadje Grantown-on-Spey.

 • Dag 4 Grantown-on-Spey - Aviemore

  27 km 6-8 Uur 200 Meter

  Volg de oude Strathspey spoorlijn door de dorpen van Nethy Bridge en de Boat of Garten voordat u enkele prachtige open heidevelden oversteekt met een prachtig uitzicht over het Cairngorms Nationaal Park, het Highland Resort van Aviemore naderend.

 • Dag 5 Vertrek vanuit Aviemore

Meer informatie over de Speyside Way Whisky Trail