• Dag 1 Aankomst in Spean Bridge

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Spean Bridge te maken.

 • Dag 2 Gairlochy - Laggan/Invergarry

  19/23 km 4-7 Uur 85/135 Meter

  Tranfer in de ochtend naar Gairlochy. De route van vandaag volgt bospaden dicht langs de kust van Loch Lochy tot zo ver als Laggan/Invergarry. Een korte omweg biedt u de kans om het Clan Cameron museum te bezoeken ¬ waar u over de fascinerende geschiedenis van de clan kunt leren.

 • Dag 3 Laggan/Invergarry - Fort Augustus

  17/13 km 4-6 Uur 10/160 Meter

  De route komt nu aan bij de tweede van de drie meren op de Great Glen Way – Loch Oichy. De vervallen restanten van een mislukte poging om Inverness en Fort William te verbinden met een treinspoor zijn duidelijk zichtbaar op de route van vandaag. De oude spoorlijn is een uitstekend wandelpad.

 • Dag 4 Fort Augustus - Invermoriston

  12/14 km 4-5 Uur 480/120 Meter

  Terwijl u uit het Fort Augustus klimt, zult u snel de eerste glimp opvangen van Loch Ness. Houd uw camera bij de hand – als het u lukt om een foto van het monster van Loch Ness te maken, kunt u een hele hoop geld verdienen!

 • Dag 5 Invermoriston - Drumnadrochit

  22/24 km 6-8 Uur 740/495 Meter

  Een prachtig uitzicht over Loch Ness zijn uw beloning vandaag voor een aantal steile hellingen langs de bospaden aan de noordkant van het meer. Als u nog genoeg energie over heeft, raden wij een vier kilometer lange omweg naar het kasteel Urquhart aan. Of klinkt misschien een pint van de plaatselijke brouwerij aantrekkelijker?

 • Dag 6 Blackfold - Drumnadrochit

  17 km 4-6 Uur 120 Meter

  Deze ochtend wordt u overgebracht naar een afgelegen locatie genaamd Blackfold van waar u weer terug zult wandelen naar het dorpje Drumnadrochit. Wandelen van de Great Glen Way in omgekeerde richting zorgt voor een mooie afwisseling van open heidevelden en bospaden.

 • Dag 7 Blackfold - Inverness

  14 km 4-5 Uur 50 Meter

  Transfer van Drumnadrochit naar Blackfold in de ochtend. Vanaf hier zal een rustige afdaling langs bospaden u helemaal naar beneden naar Inverness leiden. Bij het bereiken van de buitenwijken van de stad, steekt u het Caledonian kanaal voor de laatste keer over. Een rustige wandeling betekent dat u meer dan genoeg energie over zult hebben om de bezienswaardigheden van Inverness te verkennen.

 • Dag 8 Vertrek vanuit Inverness

Meer informatie over de Great Glen Way