• Dag 1 Aankomst in Lahinch

  Bij aankomst maakt u gebruik van het openbaar vervoer voor uw reis naar Lahinch. U ontvangt van ons de benodigde informatie.

 • Dag 2 Lahinch - Doolin

  28 km 6-8 Uur 200 Meter

  Uw wandeltocht vangt aan met een ontspannen wandeling langs het strand in Lahinch. De route leidt dan rond de baai van Liscannor en vervolgens omhoog naar het zuidelijke punt van de wereldberoemde Kliffen van Moher. Vanaf hier heeft u een adembenemend uitzicht op de kliffen die meer dan 200m hoog verticaal oprijzen uit de zee. De wandeling voert vervolgens gedurende 10 kilometer langs de kliffen en u wandelt over één van de meest spectaculaire kustpaden in Europa, totdat u aankomt in het kleine dorpje Doolin, bekend om de Ierse livemuziek.

 • Dag 3 Doolin - Fanore

  18 km 4-6 Uur 250 Meter

  Er is de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Doolin grot en haar Grote Stalactiet alvorens de tocht verder te zetten door het rustige landelijke landschap bij Lisdoonvarna. Na een zachte klim over de helling van Slieve Elva geniet u van een grandioos zicht op1 de Atlantische kust en de Araneilanden. U eindigt deze dag bij het mooie strand van Fanore.

 • Dag 4 Fanore - Ballyvaughan

  21/26 km 5-7 Uur 250 Meter

  Via een oude ‘Green Road’ komt u bij het desolate Black Head, waar u geniet van een schitterend uitzicht op de Galway baai. De route loopt verder via een smal pad langs de kliffen alvorens het uitkomt op een oud kerkpad, dat naar de groene Gleninagh vallei leidt. Nadat u het 16de eeuwse Newtown Castle gepasseerd heeft, doorkruist u velden en bossen alvorens aan te komen in Ballyvaughan, waar u de nacht doorbrengt.

 • Dag 5 Vertrek uit Ballyvaughan

Meer informatie over de Burren Way