• Dag 1 Aankomst in Cushendall

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Cushendall te maken.

 • Dag 2 Orra Beg - Glenariff Forest Park

  16 km 4-6 Uur 370 Meter

  In de ochtend wordt u bij een bospad aan de voet van Orra Beg afgezet. Vervolgens loopt u over wandelweggetjes en paden door een open heidelandschap en door stille bossen, voordat u over de schouder van Trostan klimt waarna u weer afdaalt in de vallei van Glenarff.

 • Dag 3 Orra Beg - Ballycastle

  20 km 5-7 Uur 340 Meter

  Weer vanaf Orra Beg, volgt u nu het pad in tegenovergestelde richting, noordwaarts naar Ballycastle. U volgt de Glenheskrivier naar beneden, langs het graf van Mcquillan – een oud Iers clanhoofd- voordat u de steile helling omhoog klimt naar het Breenbos. Volg de paden naar beneden, naar uw pension vlakbij zee.

 • Dag 4 Torr Head - Ballycastle

  20 km 6-8 Uur 550 Meter

  In de ochtend brengen wij u naar de Torr Head. U geniet hier van een schitterend uitzicht over de Moylezee en Schotland, terwijl u op een pad tussen de kliffen rond Fair Head wandelt. Vervolgens loopt u via het strand terug naar Ballycastle.

 • Dag 5 Rathlin Island

  10/25 km 3-7 Uur 180/550 Meter

  In de ochtend stapt u op de veerboot voor een korte overtocht naar het eiland Rathlin. In de westelijke vuurtoren bevindt zich een van de grootste zeevogelkolonies in Europa die zeker een bezoek waard is. U kunt heel goed de bus ernaartoe nemen en terug wandelen. ‘s Middags heeft u dan genoeg tijd over voor een mooie wandeling naar de zuidelijke vuurtoren.

 • Dag 6 Ballycastle - Ballintoy

  14 km 4-6 Uur 210 Meter

  Na het passeren van een boerenerf, volgt u een prachtig bospad, dat uiteindelijk leidt naar een oud plattelandsweggetje met een schitterend uitzicht op het eiland Rathlin. Voordat u naar Ballintoy afdaalt, stuit u op een spannende attractie: de Carrick-a-Redetouwbrug. Deze touwbrug bengelt boven een 24 meter diepe kloof – terecht het hoogtepunt van de wandeltocht!

 • Dag 7 Ballintoy - Giant's Causeway

  18 km 4-6 Uur 330 Meter

  Daarna moet u nog een aardig stuk wandelen, voordat u weer zo’n sensationele wandeling tussen de kliffen en langs de rotsachtige kust vindt. Tijdens deze trektocht vanuit de haven van Ballintoy komt u heel wat moois tegen, zoals White Parkstrand en natuurlijk de Giant’s Causeway – UNESCO werelderfgoed en natuurwonder.

 • Dag 8 Giant's Causeway - Portstewart

  21 km 5-7 Uur 170 Meter

  Meteen nadat u Portballintrae heeft verlaten, doemen de indrukwekkende ruïnes van het Dunlucekasteel op. Het is zeker de moeite waard om het van dichtbij te bekijken. Volg het pad langs de kust rond het stadje Portrush. Vervolg dan uw weg langs mooie golfbanen vlakbij de zee, totdat u Portstewart bereikt.

 • Dag 9 Vertrek uit Portstewart

Meer informatie over de Antrim Glens & Coastline