• Dag 1 Aankomst in Tralee

  Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Tralee te maken.

 • Dag 2 Tralee - Camp*

  18 km 4-6 Uur 300 Meter

  Als u een voetpad naast het kanaal volgt, dan komt u al snel langs de Blennerville- windmolen, voordat u het Slieve Mish-gebergte, met prachtige vergezichten over de Atlantische Oceaan, beklimt.

  * Vergeleken met de rest van de route, kan dit deel van het pad nogal modderig zijn. Er wordt momenteel gewerkt aan de kwaliteit van het wandelpad, maar deze verbeteringen zijn mogelijk nog niet in plaats ten tijde van uw wandeling.
 • Dag 3 Camp - Annascaul

  18 km 4-6 Uur 300 Meter

  Vandaag loopt u dwars door het hart van het schiereiland Dingle. Neem het ervan met een strandwandeling over het Inch Strand, voordat u verdergaat naar Annascaul – de geboorteplaats van de bekende poolreiziger Tom Crean.

 • Dag 4 Annascaul - Dingle Town

  22 km 5-7 Uur 410 Meter

  Vandaag wandelt u naar Dingle. Dit Gealtacht- stadje (Een Gaeltacht is een gebied in Ierland waarin de eerste taal niet Engels is maar Iers-Gaelic) staat bekend om haar muziek, cultuur en natuurlijk Fungi. Fungi is de vrolijke dolfijn die al sinds 1984 bezoekers begroet in de haven van Dingle.

 • Dag 5 Vertrek uit Dingle Town

  Neem de bus van Dingle naar Tralee. Er zijn regelmatige bus- en treindiensten vanuit Tralee. Op verzoek verschaffen we u graag meer gedetailleerde informatie.

Meer informatie over de Kerry Camino